Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-19

Kedves Jucó!
Na, végre van egy kis időm. Tegnap sem nagyon volt, ezért nem is írtam sokat, csak beraktam a cikket, ami hamarosan meg fog jelenni.
Ha kérdeznéd, milyen volt az előadás, azt mondanám, hogy frankó, mindenki feszengett, csak én voltam laza. Ami abban az esetben lehet negatív is. Pedig nagyon féltem tőle, de hát húsz embernek beszélni az nem akkora stressz, hogy engem megrémítene. Beszéltem én már sokkal több embernek is egy órán keresztül, mikor még predikáló pap voltam. Meg is lepődtem a kollégáimon, hogy úgy be vannak rezelve. Amint mikrofont kaptam, megeredt a nyelvem. De nem csacsogtam, ahogy mama szokta mondani, hanem értelmesen beszéltem. Meg kissé a könnyedebb témákat választottam, például, hogy Obama mit meg nem engedett magának a kampányban. Például azt, hogy az ellenfele, Cain úgy jelentette be az alelnökjelöltet – ami egy nagyon fontos pozíció az USA-ban –, hogy összehívta a sajtót, és mint egy Oszkár-díj átadáson, kibontotta a borítékot, és felolvasta a nevet. Volt nagy öröm, ujjongás. Ezzel szemben Obama akkora penge volt, hogy az alelnökének a nevét elküldte SMS-ben pár helyre, és úgy küldözgették tovább az emberek, és innen tudta meg a sajtó. Szóval ennyire laza egy gyerek volt. Na, ilyeneket meséltem, a többiek meg mondták a maguk marketinges dumájukat.
A cikkben szerepel egy kifejezés: spanyol nématolmács. Hát igen, egyszer elmentem három hétre spanyoltolmácsnak úgy, hogy nem tudtam semmilyen nyelvet a magyaron kívül. De szerintem ezt legalább kétszer is megírtam ebben a szép hosszú könyvben. Bizony, abban az időben még nagymenő voltam. Vagy ahogyan mama mondaná, akkor még oroszlánokra vadásztam. Mert utólag minden kis dolog olyan nagyra nő, hogy csoda.
Kérdeztem pár embert, hogy nem ciki-e rám nézve ez a cikk, de azt mondták, hogy jó, és vicces, aminek igazán nem örülök, mert valójában inkább hülyét csinálok magamból. De hát ahhoz mindig is értettem. Vagyis tényleg ilyen vagyok. Tehát szín igaz a cikk.
Jó hétvégét. Tanulj szorgalmasan, mert ha mindent a vizsgaidőszakra hagysz, pórul járhatsz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat