Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-02-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-02-04

Kedves Jucó!
Nem voltam túl boldog, miután beszélgettünk pénteken a mamával. Például a telefonod és a fényképezôgéped miatt sem. Tudom, hogy nem nehéz elejteni, meg könnyen tönkremegy, és nem azért voltam ideges, mert nem vigyáztál rájuk, hanem mert most nem tudod használni ôket. Így például, amikor egyedül vagy otthon, ha a mamának éjszaka kell ügyelnie, vagy pénteken ? amikor a mamával találkoztunk ?, és te otthon vártad nagy magányosan, akkor nem is lehet veled beszélni, csak a vezetékesen. Ami meg sokszor rossz.
Meg nem tudsz fotózni, pedig mondta a mama, hogy nagyon szerettél fényképezni. Mondtam neki, hogy hozza el, és elviszem a szervizbe, onnan kiküldik Németországba, és ott lehet, hogy még meg lehet javítani. Bár ilyenkor sokszor többe kerül a javítás, mintha egy új készüléket vennék. A telefonodat is elviszem a Nokia szervizbe, ha eljuttatjátok. Csak ahhoz kellenek a vásárlást igazoló papírok ? elküldtem mindkettôhöz ?, mert ha nincs, akkor szóba sem állnak velem, mivel azt hiszik, lopott áru. Tehát azokkal együtt hozza el a mama, és talán még meg lehet javíttatni. De nem biztos.
Meg akkor sem lettem túl vidám, amikor mama mondta, hogy ?a múltkor is könyörögött, hogy a Boróka utcai lakást ne engedd át neki?. A legjobban az fájt, hogy én már csak egy neki vagyok, de hát tudom, hogy így van ez már ilyenkor. És hidd el nekem, hogy nem is akartam, hogy a mama átengedje a Boróka utcát.
Mondtam a mamának, hogy a veled való kapcsolatot semmi más, csak ez a napló jelenti, az emlékek, mire ô azt mondta, hogy csak írom neked a sok hülyeséget. Pedig szerintem nem hülyeség, és tudom, hogy te sem tartod annak. De ha mégis, akkor is írni fogom, és legfeljebb majd csak sok év múlva olvasod el. De akkor nagyon örülni fogsz neki, és hálás leszel ? ha netalán te most hülyeségnek is tartod ? nem hagytam abba.
Na, most folytatom a munkát, mert elvégre azért jöttem be vasárnap.
Süt a nap, mégis rossz kedvem van. Ezért barna a szín. Ráadásul négy napja nem voltál a tevédnél.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat