Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-04

Kedves Jucó!
A guta ütne meg, ha most nem hallgatnám Curtis Mayfield, Move on up kezdetű számát. Ugyanis tegnap délután mindenkit hazaküldtek, mondták, hogy ne üljünk itt feleslegesen, még a fizetésünket is ideadják. Vagyis olyan, mintha szabadságon lennénk. Na, csak annyit kértek, hogy a recepción mindig legyen valaki. Én javasoltam, hogy csináljuk felváltva, tehát ne kelljen a kollégánknak büntetésből folyamatosan ott ülnie, mert ő csak recepciós. És hogy kedvet csináljak a többieknek, elsőnek vállaltam, hogy reggel fél 9-re bejövök, és itt ülök 11-ig, hogy ne kelljen újpestről hajnalban indulnia. Szóval reggel még szabálytalankodtam is, hogy időben, jóval 9 előtt beérjek, és mi történik. Bejövök, és itt ül a kolléganő, mondta, hogy korábban kellett felkelnie, ezért hát már be is jött. De nem szólt volna, hogy most már ne jöjjek. Szóval most itt ülök, nincs munka, és még szabálytalankodtam is. De mindegy, jó ez a zene, csak bosszant kicsit a portás.
Tegneap küldtem neked SMS-t, hogy ha kell, én érted tudok reggel menni a sarokra, de azt válaszoltad, hogy Blase-zal mész reggelenként, úgyhogy ne menjek, mire én: Bláz nem zavar, legfeljebb őt is elvisszük, de előtte összehajtogatom a nagy erőmmel, és beteszem a csomagtartóba. Erre már nem is válaszoltál. Pedig hej, mily jó lett volna együtt jönni reggel.
Nincs munkám és lassan munkahelyem sem lesz.
A múltkor voltam a Tescóban (ejtsd: tuskó) és azt látom, hogy egy apuka odasétál a zöldségeshez, fog egy kis fürt szőlőt, jóízűen elkezdi eszegetni, a két fia is odament, ők sem hagyták ki az ingyen csemegét. Gondoltam, szép, mondhatom ... mit tanulnak az apjuktól. És eltelt pár nap, ott vagyunk a Corában, és mit látok? Odalippensz a szőlőhöz és lecsippented a legnagyobb szemet. És nem is csak egyet, hanem kettőt. És mintha mi sem történt volna, mész tovább. Hát ez nem szép dolog, mert igazából ez egy kis lopás. És azt nem lehet. Még ha ilyen kicsi is. Én is loptam a múltkor, mert egy nagydobozos, 450 grammos tejfölre ugyanannyi volt árban nyomtatva, mint egy 350 grammosra. Na, gondoltam, nem szólok, veszek belőle két nagy doboznyit, hadd járjak jól kicsit én is. Ez is lopás, mert szólnom kellett volna. De meg is jártam, mert oly’ rossz volt a tejfül, hogy csak na. Keserű, minden. Azért meg lehetett enni, de nem volt jó igazából.
Szóval ne lopj, nem épületes dolog!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat