Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-24

Kedves Jucó!
Ez a bejegyzés most rendkívüli, mert ezt ma reggel elküldtem neked a viven. Ugyanis reggel imádkoztam Istenhez, és egy megoldást vázolt fel. Ezt írtam most le.

Drága kisbabám!
Tegnap hallgattam egy prédikációt, és abban volt egy történet, amin elszunnyadtam, így nem emlkékszem, miről is volt szó pontosan, de arra felriadtam, hogy vannak fájdalmas gyógyulások. Mert – te mint leendő orvos tudod – hogy egy gennyes kelést hogyan kell meggyógyítani. Fogni a szikét, körbevágni vagy egyenesen felvágni, megtisztítani és gyógyírt rakni rá. Mert csak így jöhet rendbe.
És ezen gondolkoztam reggel, illetve amikor Istenhez beszéltem, hogy tegye rendbe a mi kapcsolatunkat. És ez ugrott be. Vagyis amit tegnap hallottam. És bizony, hiszem, hogy ez nem véletlen.

Gondold csak el: a mi kapcsolatunk egy valamikori szép testen egy fájdalmas, gennyes kelés, ami sosem fog elmúlni. Csak sajog az idők végezetéig. Ez aztán minden egyéb testrészünket megmérgezi. Nincs más teendő, mint – ha tetszik, ha nem – erőt kell gyűjteni, és orvosolni. Méghozzá, ha fáj is, ki kell vágni, ki kell tisztítani, és a többit Istenre bízni, aki mindenre tud gyógyírt. Tudom, sosem lesz olyan, mint annakelőtte, mint ahogy egy meggyógyult tályog is mindig látszani fog, de legalább nem fáj. Úgyhogy azt javasolnám, gondold végig, és rá fogsz jönni, hogy más megoldás nincs, mint az, hogy ketten teszünk azért, hogy a sok összegyűlt fájdalmat eltávolítsuk. Ez pedig nem megy másképp, mint hogy találkozunk, és beszélünk. Hidd el, nincs más megoldás.
Lehet, hogy nem fogsz válaszolni, sőt, szinte biztos, de ezt ne felejtsd el, hogy nem tudsz elmenekülni a múltad elől.
Nekem is könnyebb lenne, ha csak úgy magától elmúlna a fájdalom a szívemből, de ez nem fog menni. Nekem is tennem kell érte. Ha meg is gyógyul, a harapásnyomok mindig meg fognak látszani rajta.
Most pár napig szabadságon leszek, telefonon sem leszek elérhető csak jövő héten csütörtöktől. Úgyhogy, ha mégis válaszolsz, csak akkor kapom meg.
Ezek a lelki fájdalmak halálhoz vezetnek. Mert az ember lelke nem nyugszik, folyamatosan sajog, stresszel, amiből előbb-utóbb betegség alakul ki. Pszichoszomatikus betegség, így hívják, ha jól tudom.

Tegnap láttam a viven az adatlapodat, és nagyon szép az a svájci kép. Ott voltál cserediák? Vagy síelni volt az osztály? Inkább az előbbi lehet, mert a Toldy honlapján láttam múltkor fényképeket rólatok, amint az erőben szórakoztattátok a svájci diákokat. Úgyhogy feltételezem, most ez volt az ellencsapás.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat