Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-17

Kedves Jucó!
Kicsit késésben vagyok ma reggel, pont kilenc. Ez nálam késő, mert már ¾-kor be szoktam érni. És azért késtem, mert reggel gondoltam egy merészet, hétkor lementem a boltba és vettem egy kólácsot, vajat, hogy majd vajaskalácsot eszem reggelire. De oly’ szépen nézett ki a kolozsvári szalonna, hogy rögvest neki venni. Na, hazamentem, és szépen elkezdtem kosztolni, és annyira finom volt, hogy észre sem vettem, hogy elszállt az idő. Mert mikor müzlit eszem, mindig lesem az órát, meg bámészkodom, mert már várom, hogy elfogyjon. Vagyis minden érdekesebb, mint az az ócska müszli. Szóval ezért késtem kicsit. Meg most sietek is, mert 10-kor belső prezentáció, vagyis el kell mondanunk az ötleteket az ekkantoknak, és még össze kell szedni. De azt még megírom, hogy tegnap este voltam Erikéknél, és nagy újság van: jön az oá. Vagyis Sz. Zsófika gyermeket vár. Nagyszerű dolog, főleg úgy, hogy már egyszer Zsófinak volt terhességmegszakítása. De mondjuk akkor nem Erik volt az apuci. Na mindegy, most nagy az öröm, Zsófi három hónapos terhes. Csak kicsit nevetséges, hogy már a hasát mutogatja, hogy mekkora szép nagy. De akkora a hasája, mintha legalább öt hónapos terhes lenne, közben meg csak ész nélkül eszik, és ezt most büntetlenül teheti, hiszen ugye terhes. De azért örülök, hidd el, csak kicsit vicces, hogy nyomkodtatja velem a hasát, hogy milyen szép nagy már. Ez a birka Erik meg csak somolyog az orra alatt nagy boldogan. De tényleg örülök.
Hej, szép is az, amikor így érez az ember, mint most Erik. Bár én nem nagyon emlékszem már rá, mert annyira rég volt, meg hát akkor nem sokkal voltam idősebb, mint te. Vagyis mindent másképp láttam.
Most mennem kell, később folytatom. Mostanában –legalábbis három napja – nem voltál a viven. Lehet, hogy elutaztál? Ja, meg még csak annyit, hogy a gyerek most 4-5 centi, így nem lehet már akkora hasa. Tudom, ehhez még jön a méhlepény, de úgy sem lehetne még látni. Lehet, hogy inkább irígy vagyok, mint boldog?
Na, most van egy kis időm befejezni mára. Ja, még nem tudják, milyen nemű lesz, ilyenkor még az nem látszik. De már van róla ultrahangos felvétel.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat