Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-16

Kedves Jucó!
Na, jól nézek ki. Tegnap derült ki itt is, hogy elvesztette a Neo egy nagy ügyfelét és már ebédnél arról beszéltek, kiket fognak elküldeni. Persze csak viccesen, de azért rossz ezt hallgatni azok után, hogy egy negyed évet ilyen légkörben nyomtam le a Team-ben. Meg azért van ennek egy kis realitása is. Általában az újakat szokták elküldeni, ráadásul nekem az itteni viszonylatokhoz képest sok a fizetésem. Na, majd meglátjuk.
Biztos mondtam már, hogy itt a wc a női irodából nyílik, és ma reggel már idefelé jövet éreztem, hogy csikar a hasam. Alig vártam, hogy beérjek, futottam a vécére. Örültem, hogy korábban érkeztem, így nem látták, hogy bementem. De épp jöttem volna ki nagy sietve – mert nem akartam, hogy hozzám kössék azt a fertelmes nagy meleg szagot –, tehát épp jöttem volna kifelé, mikor meghallottam, hogy két hölgyemény már bejött a hatból. Így hát várnom kellett, hogy leülepedjen a szag. De minél tovább maradtam bent, annál egyértelműbb, hogy nem csak pipikéltem, hanem mást is csináltam. Főleg azelőtt a hölgyemény előtt restelkedem már, aki valamelyik nap felnevetett, mikor látta, hogy ötödjére megyek pipilni. Szóval feltűnt nekik, hogy délelőtt – a reggeli teabumm hatására – sokkal többet pipilek. Na, mindegy, vártam egy jó ideig, hátha lemennek kávét inni, de pont az ellenkezője történt: még megjöttek ketten. A vége az lett, hogy piros fejjel, behúzott nyakkal kijöttem, és mondanom sem kell, meleg, testes ájert – mondhatnám: kondenzcsíkot – húztam magam után.
Na, ezt a szép élményemet akartam veled megosztani. Remélem, tanulságos volt. Szegénykém, már előre sajnállak, mi lesz veled, ha ilyen helyzetbe kerülsz, mint most én. Mert jobb, ha felkészülsz, ilyen mindenkivel megesik legalább egyszer az életében. Mamával is megesett még Káptalantótiban, persze senki nem vett észre semmit, csak azt, hogy mama valamiért olyan durcás, harapós. Aztán kiderült, hogy azt hitte, nagyon vékony a vécéajtó, és minden kihallik. Persze erről szó sem volt, csak hát aggódott, aztán meg haragudott mindenkire, kiváltképp rám.
Na, most már befejezem ezt az épületes szófolyamot, megyek dolgozni. Te meg tanulj.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat