Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-23

Kedves Jucó!
Pénteken láttam az indexen, hogy a Budakeszi Vadasparkba érkezett egy hím meg egy nőstény medve, Vackor meg nem tudom a másik nevét. Volt is róluk egy kisfilm, nagyon élvezték az emberek társaságát a rácsok mögül, ott bukfenceztek a hóban. Na, gondoltam, hétvégén elmegyek a gyerekemmel, mert hogy te is nagyon szeretted kiskorodban. Meglehetősen sokba kerül a jegy, 100 forint per darab, de hát ezt még ki lehet bírni. De végül is csak az állatsimogatóig jutottunk, az is bőven elég volt, vagyis nem mentünk be a fizetős részre. De a gyerekemnek nagyon tetszett minden. Ebben rád hasonlít. Nem nagyon szokott nevetni csak úgy, de akkor, amikor a szamár odadugta a fejét, végig mosolygott. Meg láttunk közelről kecskét, bárányokat, malacot, macskát, kutyát, nyulakat. Nagyon nagy élmény volt. Sütött a nap, hó volt mindenütt. Eszembe jutott, hogy mikor még kisbaba voltál, olyan 8-9 éves, és vittelek nyári szünetben a táborba, és akkor csináltad a szarvaskát, amit aztán mégis inkább a kocsiban hagytál, szóval ezek nagyon szép emlékek. Szóval vasárnap délelőtt, abban az egy órácskában gondoltam, hogy bizony, milyen szép is az élet:
http://www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc
remélem, majd ha itt jársz valamikor, még lesz internet és ezt meg tudod nézni. Bár érdekes lesz, ha kinyomtatva kapod meg ezt a könyvet, mert akkor nem hinném, hogy nekiállsz beírogatni ezeket a linkeket. Úgyhogy elküldöm majd az egészet email-en is. Úgy csak rá kell kattintanod.
Szóval nagyon jó volt, simogattam az állatokat, közben meséltem a gyerekemnek, hogy milyen állat ez épp, meg halkan énekelgettem is az „én elmentem a vásárba félpénzen”-t az aktuális állattal.
Bizony, mindent túl lehet élni, bár nagyon nehéz, de a reményt sosem lehet feladni. Mondjuk vannak olyan dolgok, mint például egy halálos betegség, amikor nem lát az ember kiutat. Akkor nem tudom, mit mondhatnék, de hát azt is lehet méltósággal viselni. Közben meg imádkozni Istenhez, hogy legyen irgalmas. Hát, ilyen az élet, fiacskám, jegyezd meg.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat