Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-17

Kedves Jucó!
Megint az easy money-t hallgatom Ninck Cave-től. Majd hallgasd meg te is, ha itt jársz az olvasásban. Világvége hangulat van itt a munkahelyemen, valószínűleg meg fog szűnni. Érdekes, hogy estére mindenki begurul, ideges, de még ilyenkor sokan felszabadultak. Most már mindegy alapon elengedik magukat az emberek. De azért esteefelé mindenki pánikba esik. Na, de ezzel nem akarlak untatni. Remélem, te sosem leszel ilyen helytzetben, mint most én. Mert bizony én nekem még igazából sosem kellett sehová jelentkeznem munkára, mert például ide a Team-be is hívtak, meg a Greybe is úgy kerültem, hogy beprotezsáltak. Szóval kicsit furcsa ez most.
Hétvégén megyek egy munkatársamékhoz polcokat szerelni, mert olyan kétbalkezesek, hogy nem tudnak semmit megcsinálni. Bár kicsit félek a fúrástól, mert olyan könnyű elrontani. Például nagyapád is egyszer fúrt a panel lakásban, akkor is átszaladt a szomszédba a fúrója. Nálatok is attól irtóztam a legjobban, ha lámpát kellett felszerelni. Itt is azt kell majd a polc mellett. Ráadásul a plafonra, ott meg az a veszély, hogy egy az egyben leugrik egy jó négyzetméternyi vakolat ha azt rosszul kenték fel annak idején. És az egy jó 120 éves ház, és nincs kizárva, hogy a vakolás eredeti. Na, majd meglátjuk.
Tegnap küldtem pénzt a telefonodra, és írtál is egy SMS-t, amiben megköszönted, ha én küldtem. Erre meg visszaküldtem azt a nagyon régi SMS-edet.
Néztem a Toldy weboldalát, és lám, ott pöffeszkedsz a nyitóoldalon Patríciűvel. Valami iskolagyűlésen készült a fotó. Meg láttam, hogy lehet menni síelni Ausztriába 75 000 forintért. Ha ezt most olvasod, és lenne kedved, akkor írj SMS-t, és ki tudok ennyit fizetni. De jól lement az ára, mert mama két éve azt mondta, hogy fizessek be neked egy ilyen útra 170 000 forintot vagy csak 145 ezret? Már nem emlékszem. De akkor nem volt annyi pénzem, de 75 000 lenne, ha nagyon szeretnél elmenni. Persze, ha tudsz síelni meg van olyan felszerelésed. Mert a síelés egy nagyon jó sport. Én sosem voltam, de mama többször is, és mindig is áradozott róla. Szóval, ha olvasod, ezt és el szeretnél menni, írj.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat