Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-08-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-08-18

Kedves Jucó!
Ha túl sokat hallgat az ember egy zenét, megunja. De az az érdekes, hogy én ezt a Hilliard és Jan Garbareket alig hallgattam meg párszor, mégis unom. Nem is olyan jó, mint azt hittem először.
Megnéztem egy filmet, utibeszámolós részt az El Camino del Rey – ha itt jársz, írd be a youtube-ba, biztosan találsz jópárat – és ha gyerek lennél még, biztosan mesélném, hogy itt jártam, és majd elviszlek oda, ha nagy leszel. Most viszont már azt mondanám, hogy meg ne próbál elmenni valaha is oda. Már aggódom a gyerekemért. Mint ahogy Vera is nagyon aggaszt, ha a fürdőszobában van, mert félek, beveri a fejét a csap szélébe, amelyik most olyan hegyes, mint egy szeg. Valahogy így tudták megcsinálni. És hiába ragasztok oda mindenféle fortéllyal sarokvédőt, egy perc múlva, de legkésőbb akkor, mikor újra ott jár, lekapja onnan. És nem érti meg, hogy az azért van, hogy megvédjen minket, ha elesnénk.
Szóval most már inkább aggódós vagyok, mint nagy vagány. Bár szerintem sosem voltam az. De igazából magamat nem féltem, úgy gondolom, én ott az El Camino del Rey-en végig tudnák menni, sőt, ha most ott lennék, neki is vágnék. De téged nem engednélek, ha fene fenét enne is.
Most járok angolra – mondhatni intenzívre –, mert hetente háromszor két órára kell mennem. Nem bánom, mert csak decemberig tart, addig meg kéne tanulnom olyan szintre, hogy le tudjak vizsgázni itt a főnökség előtt. Hárman vagyunk ebben a csoportban, én vagyok a leggyengébb, de szerintem én foglalkozom az angollal a legtöbbet. Nincs kizárva, hogy nekem van erre a legtöbb időm.
Na, lassan abba kell hagynom, mert visszajött a főnökség, és már lesik, mit csinálok.
Szóval azért megyeget az angol, de jó lenne legalább annyira tudni, mint te.
Most tanuljuk az I have forgotten fajta igeidőket. Ez már nem annyira egyszerű. Mert megtanulni meg lehet, hogy mi jön egymás után, meg hogy lehet rákérdezni, de használni, illetve beszélt szövegből megérteni lehetetlen. Meg igazából nem is használják az angolog szerintem.
Na, most már tényleg mek dolgozgatni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat