Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-20

Kedves Jucó!
Tegnap nagy dolog történt: írtál egy SMS-t, amiben kérdezted, akarok-e találkozni. Nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam rá. Sokáig nem is tudtam, mit írjak. Nem mintha nem akarnék veled találkozni, csak olyan sok idô telt el azóta, majdnem három év, hogy nem láttuk egymást. És olyan sok fájdalom társult hozzád, hogy azt hittem, nem is élem túl. Aztán valahogy lassan egyenesbe került minden, megtaláltam az egyensúlyt, ami most egy SMS hatására felborulni látszott. Azért válaszoltam egy jó óra múlva, hogy ma, vagyis vasárnap találkozzunk, elmegyek érted fél 10-re a buszforgóhoz, onnan meg ellibegôzünk a Normafához sétálni. De te válaszoltál, hogy ahhoz, hogy libegôzgessünk, túl hideg van. Én meg kötöttem az ebet a karóhoz, hogy majd kitaláljuk, hová menjünk, de azért öltözz melegen. Aztán ennek meg az lett a vége, hogy azt írtad, neked ez egyáltalán nem jó, majd máskor találkozzunk. Na, most itt járunk. Ja, még ma reggel írtam, hogy ?szomorú vasárnap?. Bizony az, mert úgy beleéltem már magam, hogy végre találkozunk, hogy most meg csak szomorkodom. De azért annak örülök, hogy lassan összejövünk, talán. Meg az is jó lesz, hogy csütörtökre ? talán már írtam ? csinálok egy nagy adag túró- meg szilvás gombócot. És akkor majd beadok belôle a nagybajúszú portásbácsinak, hogy majd adja neked oda. És akkor biztos elfogadod majd, mert régebben hiába küldtem volna.
Elég szomorú idô van, esik az esô. Valódi ?szomorú vasárnap?. Meg ráadásul csak olyan zene van itt, amiken tiszta gyászindulók vannak. Inkább dolgozom, nem is írok többet ma. Majd holnap folytatom, hátha tudok jobbat is írni. Ja, nem voltál az iwiw-en két hete, így nem olvastad azt a szép hosszú naplóbejegyzést sem. Akkor tehát csak magdtól írtál, nem azért, mert mondjuk meghatódtál.
Most újra elolvastam ezt a beírást, és nem értem az utolsó mondatot. Te érted? Miféle meghatódásról van szó?
A legrosszabb egyébként vasárnap délután bejönni dolgozni. De hát a munkatársam ilyen, ezt szereti. Pedig szerintem sokkal jobb szombat délelôtt túllenni a munkán, mert aztán még nagyjából ott van elôtted a hétvége, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat