Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-08

Kedves Jucó!
Na, most van internet és találtam is krétai zenét: http://www.youtube.com/watch?v=35FHRDVOmhk&feature=related
Majd nézd meg, ha meg tudod. Bár ki tudja, hogy nyomtatva majd veszed-e a fáradságot, hogy beírogasd ezt a címet.
Most fél három van, voltam ebédidőben tornikázni, reggel meg annyi sürgős munka volt, hogy nem tudatm írni, úgyhogy most írok. Bár ilyenkor száll meg az álmosság, ebéd után. Lencsefőzeléket ettem meg sült virslit. Emlékszem, Vatera Veraként ilyenkor volt a legnépszerűbb egy-egy süteményfotó. Csak úgy írta a sok irodista nő, hogy pont eltaláltam a gondolatukat, épp ilyen süteményt szeretnének. Volt mignon, Zacher-torta, dobos torta. Általában ezeket váltogattam. Nem valami könnyű kis habos valamit szeretnek ilyenkor az emberek, hanem jó édeset.
Most azért én is megennék egy jó nagyanyám féle lúdlábat. Még nem mennék el egy cukrászdába, sütemény venni, ott még nem járok, de azért már ettem bolti süteményt. Igaz, nem sokat.
Erről jut eszembe, hogy Kolobász otthon volt és kérdeztem anyámat, hány kiló az a disznó. És mondta, hogy 100. és nagy a hasa, akár Durstnak, ha emlékszel még Pepéra. És az az érdekes, hogy én is majdnem 100 vagyok – 94 – de rám inkább azt mondják, hogy sovány vagyok, mint kövér. Hát ez a különbség a szalonna és az izom között. Úgyhogy már nem is bánom annyira, illetve nem is szégyellem annyira, hogy ekkora súlyom van. emlékszem, egyszer Trégerné ott volt Solimáron és mondta, hogy Martyi 92 kiló. És mondtam, hogy azzal nincs semmi baj, mert én is annyi vagyok és a magasságunk is egyezett. De Trégerné azt mondta, hogy ég és föld a különbség köztünk, mert Martyi egy nagy hájas disznó.
Gondolkoztam már, hogy mikor fogom abbahagyni a fitneszt, de szerintem életem végéig csinálom, illetve ameddig bírom. Nem növelem én a súlyokat, sőt, már vagy 10 éve visszavettem belőlük, csak egyszerűen a mozgásért csinálom. Most szereztem egy JóReggelt Joghurtos szendvicset – valójában keksz – megettem, és nagyon finom volt. Látod, ha az ember édességről beszél, egyből rácuppan.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat