Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-30

Kedves Jucó!
Káröröm, igen, káröröm, amit érzek. Pedig nem kéne, ha nem ilyen lenne itt a helyzet. Mert ugye a csodakreatív Jabbáék elvesztették minden idők legfontosabb tenderét. De én nem bánom, de valójában nem örülök neki, csak megkönnyebbültem. Nagyon sajnálom, de legalább beismerem. Miért örülnék annak, ha a konkurenciám nyer valamiben? Nagyon ronda dolog, tényleg, de hát ilyen az ember.
Írtam egy esemest, hogy ma délben találkozzunk a Móricz Zsigán, erre válaszoltad, hogy már tudod, mit szeretnél, azt, amit évek óta, sztepptábort. Majd akkor küldök pénzt vagy odaadom, ha addig találkozunk.
Ha igazán hinnék Istenben, akkor most nem lennék kárörvendő. De azért van olyan, hogy szívből tudok örülni más sikerének. De nem az én káromra. Mert ha most ezt megnyerték volna, el lennék könyvelve egy tehetetlen alaknak. Persze lehet, hogy ez lesz hamarosan, de legalább nyertem annyi időt, hogy tudok bizonyítani, vagyis nyertem egy kis időt. És szerintem semmi mást nem tehetek, mint szorgalmasan és lelkiismeretesen dolgozom. Ha meg az is kevés, akkor nincs mit tenni, be kell látni, hogy valami véget ért. Mint ahogy Ákos dalolja, akit ki nem állok. Ha vége a szövegíróskodásnak, akkor tudomásul kell venni és keresni valami másik munkát, ami nem versenyszféra, mert itt az ember csak örlődik, és biztos, hogy előbb-utóbb kikopik. Mert 15 éve nagyon jól ment, meg nem volt gond, ha fiatalosan kellett írnom, de most nem megy, és általában a 20-25 évesek a megcélzottak, főleg itt az interneten.
Na, kiörvendtem magam, és belátom, hogy a munkahelyem érdeke azt diktálná, hogy jó lett volna megnyerni ezt a tendert, mert akkor nagyobb biztonságban érezhetném én is magam. Úgyhogy most már kiörvendtem magam, ezen túl csak sajnálkozni fogok (jesssz!) Ja, ezt meg már írtam.
Megyek dolgozgatni, mert elindult egy szájt, ami tele van helyesírási hibával. Legalább ezeket jól meg tudom oldani. Meg az HBO-nak kell írni filmajánlókat meglévő szöveg alapján, vagyis rövidíteni. Hát bizony, régen ezt a munkát a junior szövegírók csinálták, most meg örülök ennek is.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat