Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-04

Kedves Jucó!
Na, most tesztelem magam. Most úgy jöttem be, hogy nem fáj a fejem, úgyhogy ha egy óra múlva fáj, az a világítás vagy a légkondicionáló miatt lesz. Egyébként tök jól indult a mai reggel, már csak azért is, mert nem fájt a fejem. Más okot nem is nagyon tudnék említeni, hacsak azt nem, hogy reggel megettem három jó palacsintát, amit még tegnap este sütöttem. Szóval, ha nincs front – leginkább meleg –, akkor jókedvem van.
Tegnap hazament, illetve vitték Erikék a gyereket, küldött is róla egy fotót, nagyon aranyos kisbaba, tiszta Zsófikafikafika. Csak az nem tetszik, hogy állandóan hercegnőzi, vagyis olyan, mintha feszt azt mondaná, hogy trónörökös, amit aztán ki nem állok. Én sosem mondtam rád ilyen hülyeséget. Gondoltam is, hogy megmondom Eriknek, hogy ne mondja, de azt hiszem, ettől megbántódna. Még sosem sértődött meg, de ez lehet, hogy rosszul esne neki.
Te egyébként hogy vagy? Nem szokott fájni a fejed? Én ismerek egy nőt, akinek gyerek kora óta fáj a feje, pontosabban óvodás korában is mindig fájt. Bár ha így visszagondolok, mintha neked is fájt volna egyszer-kétszer.
Hétvégén voltam vidéken és van ott egy régi ismerősöm, egy 30 körüli nő, inkább a férjét ismerem jobban. De ezzel a nővel összefutottam szombat délelőtt az utcán és kérdeztem, hogy halad a vizsgáival. Merthogy a jogi egyetemre jár, másod éves. Csak annyit kell még róla tudni, hogy van a faluban egy kis szépségszalonja és aerobicot is szokott tartani a helyi asszonyoknak. Van két gyereke is, és még így is jól néz ki. Na, szóval kérdeztem, mi van a vizsgáival. És visszakérdez, hogy nem hallottam-e mi történt vele. Hát én aztán nem hallottam semmit. Na, szóval azt mondja, hogy az utolsó vizsgájára készült csütörtök éjjel, a gyerekeket is elvitte a nagyszülőkhöz, mert egész nap tanult. A férje fent aludt az emeleten. Éjjel kettő felé meg hirtelen olyan rosszul érezte magát, hogy alig tudott felállni az asztaltó.
De innen majd holnaptól folytatom, mert most bejöttek a szobába, és beszélnek hozzám. Úgyhogy ne hagyd abba itt az olvasást, hanem folytasd, mert nagyon érdekes és tanulságos lesz a következő oldal.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat