Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-21

Kedves Jucó!
Hát tegnap megmondták mindenkinek, hogy vége a dalnak, vagyis bezár a Team. És mindez azért, mert volt egy olyan vezető beosztású ember, aki nem értett a munkájához. Teljesen alkalmatlan volt. Ja, a kreatívigazgató. Tapsolt mindenkinek, bármit is nyújtott. Régen nem volt ilyen. Még talán az is jobb volt, amikor mindennel elégedetlen volt Kormányos. Illetve az már túlzás volt, de legalább abban az időben, ha elindultunk egy tenderen, azt meg is nyertük. Amióta meg a mostani kreatívigazgató van, nem nyertünk szinte semmit. Illetve még a leges legelején, akkor is mi ketten Erikkel. Na, mindegy, ebből legyen neked tanulság az, hogy még mindig jobb egy szigorú, hozzáértő, akár még igazságtalan főnök is, mint egy puha, hozzá nem értő ember. Aki senkinek nem meri megmondani, ha nem jól csinálja a dolgát. Persze átmenetileg jó, hogy ha békén hagyják az embert, nem szekírozzák, de előbb-utóbb az igénytelen munka megbosszulja magát. Hát így jártunk. És már Erik az elején észrevette ezt és azért is ment el, mert azt mondta, neki ne legyen főnöke egy szakmai nulla. Ennél ő többre hivatott. Bizony, így is volt.
Úgyhogy ma megyek interjúra, fel is vettem a szép ingemet. Ismerem a fickót, akihez megyek, valamikor ő is a Yougban dolgozott, vagyis munkatársak voltunk. Mégis úgy érzem, hogy az ő reklámügynökségük egy elit hely, pesti úrifiúk mulatóhelye és nekem nem sok keresnivalóm van ott. Például a honlapjuk csak angolul olvasható, az önéletrajzok is. De mindegy, ezt éreztem annak idején a Greynél is: mit keresek én ott, hisz ott úriemberek dolgoznak. Aztán meg rájöttem, hogy a látszat csal. Csak igényesebben öltöztek, nem vették fel töbször egymás után ugyanazt a pólót, nem volt zsíros a hajuk, nem bűzlöttek a fokhagyma szagtól. De egyébként pont olyan emberek voltak, mint én. Hátha ez a mostani hely is olyan. Nem hinném, hogy felvesznek, igazából nem is keresnek embert, de talán, ha bővíteni akarnak, akkor majd engem keresnek meg először. Ki tudja?
Hát ma nem sok érdekeset írtam, de azért van megszívlelendő benne.
Írhatnál egy SMS-t, hogy találkozzunk most a hosszú hétvégén. Én már biztos nem forszírozom, elég volt ez a múltkori pofára esés. Egy darabig nem lenne jó megismételni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat