Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-04

Kedves Jucó!
Mi bosszantó ez, mi bosszantó! A kollégámtól elkértem egy DVD-t, mert az ünnepek alatt, illetve Szilveszter napján meg tudtam volna nézni egy filmet. Aztán a nagy sietségben – mert volt oly kegyes a főnöknő, hogy 30-án 17 órakor hazaengedett minket, így kapkodva rohantam – itt felejtettem. Illetve otthon nem találtam, így azt gondoltam, hogy itt van. aztán ma reggel meg jövök be, sehol semmi. Tehát hazavittem, vagy útközben elhagytam, vagy esetleg kiesett a zsebemből a kocsiban. Hát nem találom, az a lényeg. Nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni: felhívjam a figyelmét a kollégának, hogy nincs meg, vagy hallgassak mélyen, és keressem meg otthon. Ha egyáltalán meg van. az lenne a legegyszerűbb, hogy elsunnyogja az ember a dolgot, és hátha elfelejti. De ilyet nem csinál az ember. Sosem tettem ilyet, te se tegyél. Vállalja az ember a tettei következményeit, ha még oly kellemetlenek, vagy pénzbe kerülősek is. Legrosszabb esetben megveszem 6-700 forintért. De szerintem meg kell lennie otthon.
Hogy telt a Szilveszter? Én nem csináltam semmi különöset, hallgattam este 10-től a youtube-ot, vagyis kívánságműsor volt, aztán lefeküdtem 11:52-kor, meg se vártam az éjfélt. Írtam neked még 31-én, hogy gyere el, elmegyek érted, hozlak-viszlek, de írtad, hogy tanulsz, meg vendégek mennek. Úgyhogy te nem nagyon unatkozhattál aznap. Remélem, jó volt. Bár jó szilveszteri mulatságban életemben nem voltam még. Olyanban igen, hogy 3-4 ember üldögélt, beszélgetett és kész, de az messze túlzás, amit hallottam a rádióban aznap, hogy az év legfontosabb napja egy fiatal számára.
Jön egy új kolléganő, a régi helyére, aki itt ült velem szemben egy évig, Editke heylett. Kány Adél a neve. Nagyon okosnak, ügyesnek tűnt az önéletrajza alapján, viszont sosem mellékelt magáról fotót. Aztán kiderült, miért: akkora, mint egy ház, olyan, mint Jabba a Csillagok háborújából. De ránézésre nem lehet megítélni senkit. Bár van rossz tapasztalatom a nagytestű, frusztrált kolléganőkkel, akik végtelenül rosszindulatúak voltak. Semmi nem volt az életükben, csak a munka, ebben lelték örömüket, úgyhogy ha valaki nem úgy állt a munkához, ahogyan ők, azt utálták. De remélem, Jabba nem ilyen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat