Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-07

Kedves Jucó!
Bocs, de pénteken nem tudtam írni, mert Szeghalomról alig értem vissza kettőre, onnantól kezdve megállás nélkül dolgozni, pontosabban brénsztormingolni kellett. De hétvégén sokszor eszembe jutott, hogy írni kellene neked. De aztán valahogy mégsem álltam neki. Holott volt időm bőven. Illetve azért nem írtam, mert egy csomó munkám volt – ráadásul Team-es –, amit mindig halogattam. És ha neked keztem volna írni, akkor az lett volna a baj, hogy a munkát meg hanyagolom. Úgyhogy végül vasárnap estére lettem kész. De most írok.
Ismered a Hobo Blues Band-et? Én 14 évesen nagy HBB fan voltam ám. Azért kérdezem, mert tegnap hallottam egy számot, aztán most rákerestem a jutubon, és előjöttek a régi emlékek. Tetovált lány a szám címe. Emlékszem, még úgy másoltam át, hogy egymás mellé állítottam két magnót – még csak átjátszó zsinór sem volt –, és így vittem át egyik kazettáról a másikra a számokat. Csak az volt bosszantó, hogy anyám közben kint a konyhában húst kloffolt, aztán meg tányérban tojást vert a panírozáshoz. És Tatabányán magyarázhattam Sárdiéknak, hogy miért ilyen a felvétel. Bizony, te már el sem tudod képzelni, milyen idők voltak, meg milyen technikák voltak gyerek koromban. Ma már csak nevet rajta az ember. Mint ahogy azon is, hogy valaki még floppit használ. Pedig emlékszem, amikor még magyarázták nekem hogyan működik. Még az első munkahelyemen. És ma már egy fotó nagyobb annál, hogy ráférne.
Most újra hallgatom a Tetovált lányt Deák Bill Gyula előadásában – HBB tag volt valamikor – és egymás után törnek rám a kamaszkori emlékek. Még az is, hogy mennyit éheztem abban az időben, hogy kínomban kimentem a kollégiumból rózsát enni az utcára. Nem is volt olyan rossz, olyan, mintha egy csomó zöld salátalevelet tömnél be. Egy ideig még el is nyomta az éhséget. Ez volt az egyik előnye, a másik a vécében mutatkozott meg. Nem is kellett kinyitni az ablakot, az biztos!
http://youtube.com/watch?v=gEQzbvEi1Ek
Itt ez a szám. Ha még lesz jutub, amikor ezt olvasod, hallgasd meg: „Szeretlek Erzsi ... haver vagy János ... csapat csak egy van, a Ferencváros.”
Hej, biztos majd neked is lesznek ilyen emlékeid, amik zenére aktivizálódnak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat