Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-12

Kedves Jucó!
Hát ide jutottam, tegnap sem tudtam írni, pedig azt sem mondhatnám, hogy annyira sok szöveget kellett írnom, mindössze három cikket, de mondjuk azok az egész napomat elvitték. Pedig hidd el, hogy semmit sem csökkent a levélírókedvem. De ha reggel nem írom meg, akkor egész nap készülök rá, de mindig jönnek valami sürgőssel. Tegnap is este, hazafelé menet jutott eszembe, hogy nem írtam. Mondjuk túl sok minden nem történt, hacsak nem az, hogy a gyerekem már rég meggyógyult a takonyból meg a lázból, én meg éjjel nem tudok aludni. Ma éjszaka is már 3-kor felébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Fél hat felé hunytam egy kevést, de akkor is csak azt álmodtam, hogy két rendőrnő megbüntetett, mert nem volt bekapcsolva a biztonsági övem. Ezért nem volt érdemes visszaaludni, nem?
Szóval, amióta itt ülök a pincében sokkal jobban hullik a hajam, meg tovább vagyok beteg. Tavaly december elején egy hétig feküdtem. Azt hittem, csak én hagytam el magam ennyire, de hallottam a fitnesz szalonban, amikor egy fickó pont ezt mesélte, amit én, vagyis láz nélkül szenvedett egy hétig, pedig nagy, hatalmas ember volt, nem úgy nézett ki, mint aki elhagyja magát. Egyszerűen fel sem tudtam kelni az ágyból, annyira el voltam gyengülve.
Megjelent a cikk rólam a Kreatív című magazinban. Ketten is gratuláltak az ismerőseim közül – többen nem, de ez is sok – és mindketten azt mondták, hogy ez egy szép, komoly cikk, és nem csináltam magamból hülyét vele. Azt mondta Sárdi, hogy egy sokat látott kreatív szövegíró az online-szakmában látja a jövőt. És ez így is van. Bár mostanában elábrándozok azon, milyen jó is lenne egy normális irodában dolgozni, filmeket kitalálni meg újsághirdetéseket. De hát nem nagyon érdemes visszalépni, megfutamodni. Bár egy bizonyos mérték fölött, vagy kínlódás után – ahogy Lenin mondta – ami nem megy, nem kell eröltetni. Tehát ésszerűen kell gondolkozni. De a visszalépésnek még nem jött el az ideje, úgy érzem. De lehet, hogy közeleleg. Mert én olyan vagyok, hogy sokáig tűrök – mert szerintem a helyemben már sokan hátat fordítottak volna az online-nak – aztán egyszer betelik a pohár, és akkor visszafordíthatatlan döntést hozok.
Lehet, hogy nem a legjobb technika.
Na, jó hétvégét, még jó, hogy három napos lesz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat