Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-25

Kedves Jucó!
Szépen süt a nap, csak nagy a szél. Arra gondoltam reggel, hogy milyen jó lenne, ha elmennénk kirándulni a Mátrába tavasszal. Csak inkább ne, mert jobb, ha tanulsz az érettségire. Csak utána meg olyan meleg van, hogy azért nem érdemes menni. De pedig a Tátra előtt mindenképp el kellene menni egy edzésre. Tudok szerezni kölcsön egy bakancsot, amit a Tátrába is magunkkal tudnánk vinni. Remélem, nem lépsz vissza az utolsó pillanatban. Már csak azért merül ez fel bennem, mert mostanában annyira eltűntél megint. Nem is válaszolsz az sms-re, pedig írtam, hogy nagyon fontos lenne.
Mindegy, már megszoktam valamelyest.
Szegény Erikék betegek, tegnap beszéltem vele, az egész család influenzás. Milyen rossz lehet egy ilyen kisbabával lázasnak lenni. Mert nem a felnőttel van gond, hanem inkább annyira sajnálja a gyereket, hogy abba betegszik bele. Hej, hej, hej … te milyen sokszor voltál olyan taknyos, hogy az embernek belesajdult a szíve éjszaka, mikor hallotta, hogy minden áron az orrodon akarsz levegőt venni, és szinte már fuldokoltál, de ne nyitottad volna ki a kis szádat. Mert biztos azt tanultad meg, hogy az orrodon vegyél levegőt. Elhiheted, milyen rossz érzés volt olyankor ezt hallgatni. Megpróbáltam kicsit kinyitni a szád, de akkor meg felébredtél. Na, akkor orrszívóval szíkáltam az orrod. Hej, akkor meg ordítottál, és csak lehelted azt a kis forró levegőt, mert persze lázas is voltál. Hát, sok probléma jár egy gyerekkel, de az ember ezt elfelejti, csak a szépre emlékezik. Persze, így előjönnek az emlékek sorba, ha ilyet hall, hogy beteg, illetve lázas egy pár hónapos csecsemő.
De a legjobb befektetés egy gyerekbe szeretetet invesztálni. Az kamatostól megtérül. Ezt nem én találtam ki, hanem Churchill, de egyetértek vele.
Tényleg, nem is tudom, miért nem a szádon vettél levegőt, amikor be volt dugulva az orrod, képes voltál ott bugyborékolni órákon át, meg nagy zöld buborékot fúni az orroddal. Majd te is megtudod, milyen ez, de olyankor az ember nem érzi fáradságnak ezt, csak mondom, inkább fájdalmat érez, és azt jobban el tudná viselni, ha inkább vele történne mindez.
Na, lassan mennem kell, ennyi volt mára. Jó lenne találkozni. Mikor lesz a ballagás? Lehet, hogy nem kéne arra mennem, én ki nem álltam, mikor anyámék jöttek vidékről. Teljesen felesleges, és utáltam is az egészet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat