Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-19

Kedves Jucó!
Hej, hej, Fülesd jutott eszembe, mily jó lenne disznó vágni. Az olyan igazi gyesznóvágás az igazi. Tudom, nem vagy ettől boldog, de annak oly’ jó hangulattya van, leszámítva a disznót. Szóval ebben a nagy hidegben nem lenne rossz egy jó kis szilvapájikát inni hajnalban, aztán neki a gyesznyónak. Szegény. Ja, tudom, már, miről jutott eszembe: a régi kávéfőző helyett vettek egy újat, aminek a gőzölője olyan, mint – vagyis úgy süvölt – akar a disznócska, mikor húzzák kifelé az ólból. Úgy ordít, persze kicsit halkabban.
Na, most mesélem itt a kollégáknak a fülesdi disznóvágást, egész kedvet kaptak hozzá. Persze nem szervezek én már oda semmit, az hiányozna, hogy olyat produkáljanak, mint Egér pár éve, akit meg kellett kötözni, olyan részeg volt. De én azt akkor részletesen leírtam. Bizony, régen volt. Vagy akkor még nem is írtam naplót? Ja, akkor még nem. De az biztos, hogy megénekeltem neked, mit művelt. Meg Erik is, amikor odahányt az ajtó elé, aztán jött egy kutya és megette. Szegény jószág, még másnap is aludt egész nap, úgy berúgott.
De azért az a jó kis malacpecsenye finom volt, amit nyáron sütöttek. Lehet, hogy te nem is ettél belőle, mert sajnáltad szegény malackát. Érdekes, hogy így utólag hogy megszépül minden, nem? Akkor nem éreztem különösebben jól magam, de az ember olyan, hogy csak a jóra emlékszik. Jobb is ez, mintha csak mindig a rossz jutna eszébe.
Tegnap megnyertünk egy tendert, egy baba-mama oldalt kell készíteni az Aegonnak. Nem valami nagy pénz, de azért jó ez is. Csak hát leszaladt a főnök ide a pincébe, és mondta az operátoroknak nagy örömmel, hogy megnyertük, nekünk meg nem. Pedig hát mi is nagyon sokat dolgoztunk vele Edidkével, nem beszélve, hogy az én ötletem volt az alapdesign, úgyhogy, ha az nincs, lehet, meg se nyerjük. És mondtam is Edidkének, hogy milyen dolog ez, meg ezt nem így kéne, hogy mintha mi ott se lennénk. Aztán reggel rájöttem, hogy nem így kéne csinálni. Vagyis nem kellene itt szítani a rossz hangulatot, úgy kell csinálni, mintha észre sem venném, hogy levegőnek néznek minket. Főleg nem mondogatni, elrontani mások kedvét, felhívni a figyelmet a negatív dolgokra. Ez fontos felismerés. Ne legyen az ember hangulatrontó.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat