Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-07

Kedves Jucó!
Hát, nem volt valami sikeres tegnap a jócselekedetem, mert csak annyit tudtam tenni, hogy egy terhes kolléganô leejtette a tejes doboz kupakját, én meg felkaptam. De aztán bárhogy vadásztam, semmit nem tudtam csinálni, ami jó. Persze rosszat azt tudtam volna, de azt mérsékelten tettem, azt is megbántam.
Szóval hétvégén voltam egy református templomban, ahol két nagyon híres zongorista koncertezett. Négykezest játszottak, és nagyon szép volt. Sokszor eszembe jutottál, mert elég sok gyerek volt ott. A többségük türelmesen hallgatta, de volt, akivel alig lehetett bírni. Szerencsére te inkább az elôbbiekhez tartoztál, kicsit fészkelôdtél volna, de nem lett volna gond veled. De akkor jutottál igazán eszembe, amikor másnap, vasárnap egy 13 éves kislány zongorázott Chopint. Hát, mit mondjak, gyönyör? volt, és olyan kis megilletôdött volt, amikor a közönség nagyon megtapsolta. Gondoltam is, pont olyan kis félénk, mint amilyen te lennél. Ja, meg ott volt Mácsai, ô lapozgatta a kottát. Sokszor el is rontotta. Eszembe is jutott, mi lenne, ha itt lennél, és mivel beszélgetni nem szabadott, mi jelekkel megbeszélnénk, hogy milyen unalmas, meg inkább enni kéne egy jó bigmeket a mekdonálcban. Biztos észrevette volna, és elolvasta volna, mit üzengetünk. Hej, milyen jó és hasznos is az a jelbeszéd. Majd ha lesz gyereked, tanítsd meg ôt is, meglátod, sokat fogja majd használni.
Nem tudom, Mácsai szervez-e még gyerektáborokat. Szerintem sokan megelégelték, hogy csak fizetnek, aztán még az ennivalót is nekik kell vinni, plusz a gyerekeknek kellett vécét takarítani. De mondjuk nem volt rossz, ez utóbbi miatt Pancsuska anyja neheztelt a leginkább. Te aránylag jól érezted magad, bár nem voltál maradéktalanul boldog ott. De ott hallottál elôször Trollokról, nem?
Elég szigorú feje volt ennek a Mácsainak, meg olyan szúrósan nézett rám, mert én tapsoltam a leghangosabban, csak úgy döngött a templom a tenyeremtôl. De én úgy gondoltam, hadd örüljön az a gyerek.
Nem voltál lassan egy hete a viven. Még mindig nyaralsz valahol? És a kötelezô olvasmányokat elolvastad, he?
Ismered a Buba énekét? Tegnap hallottam a rádióban, és annyira szépen énekelte egy gyerek, hogy könnyes lett a szemem. Nem emlékzsem a szövegére, csak az eleje úgy kezdôdött, hogy ?Ó ha cinke volnék, útra kelnék ?? Ha jól tudom, ez valakinek a verse megzenésítve. Lehet, hogy te ismered.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat