Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-16

Kedves Jucó!
Annyira jól ír az a nő, akinek az a kis gyereke van, hogy komolyan irígylem érte. Nagyon jó az assziocatív képessége, olyan képeket használ, amiket még nekem is nehéz lenne kitalálni. Pont ilyen típusú gondolkozásra van szükség a reklámban. Ott van például, hogy a gyerek, ha nagyon éhes, akkor cápázik. És milyen igaz: amint megérzi az anyja testét – mint te annak idején mama vállát – egyből kinyitja a száját és idegességében ide-oda rázza a fejét, mint az éhes, falatozó cápa. És bizony te is hasonlóan küzdöttél az élelemért, mint az a kis Zoárd. Csak én azt mondtam, hogy már nagyon reszket a fejed. Egyébként Daninak vagy Dávidnak hívják. Nem is emlékszem már. De nagyon aranyos kisbaba. Pont olyan, mint amilyen te voltál. Csak te egy kicsit aranyosabb voltál.
Lassan elközelg a szombat, ránk virrad a nagy nap. Még most sem hiszem, hogy összejön. De majd meglátjuk, nincs kizárva. Igazából nem is nagyon akarom beleélni magam, mert akkor jön a nagy pofáraesés, ahogyan az már volt is párszor.
Benji, anyámék kutyája megmenekült. Képzeld, tegnap előtt éjjel megint jelentkezett a csirketolvaj, csirkegyilkos. Valami kóborkutya lehet a tettes. Most nem ölt meg egy tyúkot sem, csak széttépte a bejárati ajtó nájmonját. És aznap éjjel Benji be volt zárva egész éjjel. Mondta is anyám, hogy mikor a kisöreg nappal kiköti a láncot, vagyis elengedi öt percre, berohan anyámhoz a konyhába, felugrik az a nagy kutya az ölébe, és a fejét odahajtja anyám vállára és ott sír. Aztán Bandi bá’ fogja, és megint megköti a láncra. De ez Bendzsi érdeke, hiszen, ha a szomszédban meglátnák, akár napközben is, azonnal kivégeznék, de előbb anyámékkal kifizettetnék azt a 170 csirkét, vagyis 170 000 forintot. Szóval ezt ki kell bírnia Benjinek. De már meg is csinálták a kerítést, meg hát kiderült, hogy nem ő a gyilkológép. Úgyhogy most már nagy az öröm.
Szoktál büfögni? Mert mama nem szereti ám. Régen azt mondta, amikor eleresztettem egy embereset a Borókában, hogy az egész béltartalmamat világgá kürtölöm. És ezt meglehetősen szégyellte. Ezért is kért, hogy Soloimáron sose büfögjek. Nem is büfögtem, de remélem, te sem. Mert tudom, hogy azért te tudsz egy kicsit. Mert ugye mama sosem tudott büfögni. Nem is értem, hogyhogy nem megy neki.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat