Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-06-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-06-15

Kedves Jucó!
Milyen furcsa az ember. Például meg van írva a Bibliában, hogy kérjétek, és adatik. Sokáig el sem jut az emberig ez. Csak amikor a templomban mondják, hogy ne várjuk életünk jobbra fordulását, ha nem is kérjük Istentôl. És én ki si próbáltam. Kitartóan imádkoztam, hogy rendezôdjön a kapcsolatunk. És másnap lefagyasztottad Yavannát, amibôl én úgy gondoltam, mégsem akarod, hogy meghaljon, vagyis nem akarod, hogy teljesen megsz?njön velem a kapcsolatod. Vagyis Isten meghallgatott. Bár a végén Yavanna meghalt, de én egy darabig úgy örültem, hogy Isten nem hagyott el végérvényesen, és meghallgat. Aztán lelombozódtam, mikor Yavanna az örök vadászmezôkre jutott.
De egy hete, amikor a templom kertjében ültem, és kintrôl hallgattam volna az istentiszteletet, de m?szaki okok miatt ez meghiúsult, akkor volt idôm imádkozni a fák alatt. Szintén azért, hogy jobbra forduljon kettônk kapcsolata. És tessék, felvettél ismerôseid közé a viven, és most már tudom az e-mail címedet is, vagyis bármikor tudnék írni. De ez csak egy pár nap múlva jutott eszembe, hogy Isten volt a közbenjáró. Szóval az a furcsa, hogy most itt a lehetôség, és mégsem írok neked. Mert azért félelem van bennem, hogy nem is válaszolnál, vagy ha válaszolnál is, megint csak megszaggatná a válaszod a szívem. Majd egyszer azért írok, csak szabadság után, amikor visszajöttem a Tátrából. Talán akkor.
Láttam az ismerôseid között Moszkovszkit, vagy mi a neve, ô is a Tátrában járt. Nagyon szép helyen, én is ilyenre megyek, hej, fel a magosba, ahol csak a sasok járnak, nincsenek már fák, zuzmók, csak sziklák, és a kék ég. Hej, milyen jó lett volna, ha még egyszer elmentünk volna. De majd elmész a férjeddel, ha nagy leszel meg a gyerekeiddel.
Ma írjátok fel a v bet?t az akáció elé. Én arra emlékszem, hogy ez a szó annyira lassan állt össze, hisz több, mint egy hét volt még az iskolából, amikor az ó felkerült a táblára. És akkor szinte mindennap dolgozatot írtunk. De leginkább általánosban, mert középiskolában az érettségi szünet miatt szinte nem volt tanítás. Gondolom, ma nagyon boldog vagy.
Arra emlékszem kiskoromból, hogy azért nem akartam tanár lenni, mert úgy gondoltam, én képtelen leszek olyan nagy dologra, hogy kiszámoljam visszafelé, mikor kell az ó bet?t felírni. Hát jó szünidôt. És igazából a szünidô hétfôtôl kezdôdik, addig csak egy sima hétvége lesz. Emlékszem, mennyit bosszantottalak kiskorodban, hogy már csak 30 nap, 20 nap, 10 nap van hátra a szünidôbôl. Te meg ordítottál, hogy hagyjam abba. Ne haragudj, már megbántam. Bocs.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat