Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-06

Kedves Jucó!
Mostanában új hóbortom van: feljelentgetek. Méghozzá az index velvet oldalának feljelentő oldalán, ahol is, ha látsz egy hírességet – ahogy ők mondják: celebet – megírhatod, milyen ruhában volt, mit csinált stb. Szóval hülyeség, de vicces az egész. Én legjobban a címek kitalálását szeretem, elég szellemesek, mint azt láthatod. Mert itt alul a már általam feljelentett, illetve általam írt szövegek vannak. Ez mind meg is jelent. És azért írom ezt le neked, mert most készülök feljelenteni Kelemen Annácskát. Ha megjelenik ez a feljelentésem is – 2-3 nap – majd bemásolom neked a naplóba. Ja, és a fedőnevem: Szeghi. Szerintem ki fogod találni, honnan jött.
Kovács László tisztogatásba kezdett
2008.01.28. 12:41
"Azt még megúszta feljelentés nélkül Kovács László, hogy vasárnap délelőtt a Mozaik téri kisboltban kék-fehér susogós joggingban, fehér edzőcipőben hosszas fejszámolás után nem vette meg a gyümölcsjoghurtot, de azt már nem, hogy a Budagyöngyében tisztíttatja az öltönyét. Volt külügyminiszterünk ugyanis csütörtökön meglehetősen gondterhelt arccal lépett ki a tisztítószalon ajtaján, vállán a tiszta öltönnyel. Hosszú, sötét kabátot viselt. Az öltöny színét nem tudtam kivenni,
mert be volt fóliázva" - Szeghi másodszorra már nem bírta ki, feljelentett.

Gyárfás Tamásnak csal a szimata
2008.01.25. 11:54
"A múltkorában a Rózsakertben akart sárgadinnyét venni a Napkelte tulajdonosa, Gyárfás úr. A hosszas szaglászás nem vezetett eredményre, mert végül is egy dinnyét sem vásárolt. Valamivel később én is végigszaglásztam a sárgadinnyéket, viszont én találtam köztük egy meggyőző illatút. Úgyhogy ezért feljelentem Gyárfás Tamást, aki sötét öltönyt és bőrcipőt viselt (de mivel este volt, a nyakkendőjét már levette). További jó szaglászást mindenkinek!" - biztat a kellően körültekintő gyümölcsválasztásra Szeghi.

Gryllus Dorka keveset nyújtott
2008.01.21. 21:06
"Csütörtökön délelőtt 11 és 12 között a Szépvölgyi út elején található fitneszcentrumban kondizott a művésznő. Lelkiismeretesen végezte a gyakorlatokat, viszont - elfoglaltságra hivatkozva - az óra végén végzendő nyújtó gyakorlatokat személyi trénere kérésére sem végezte el rendesen, ezért hát feljelentem" - tartotta be a szavát Szeghi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat