Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-05

Kedves Jucó!
Szóval ott hagytam abba tegnap, hogy a nőnek egy idő után nagyon megfájdult a feje, rosszul érezte magát. Na, felkiabál a férjének, hogy ébredjen már fel és jöjjön le azonnal. Sanyi fel is kelt, elindult lefelé, de alighogy leért a földszintre, elájult. Mármint a fickó. Akkor a nő még gyorsan felhívta – éjjel kettőkor – az apósát, hogy valami nagy baj van. És hálát adhatnak Istennek, hogy az apósnak be volt kapcsolva a telefonja és gyors volt, mert rögtön elindult és már csak két eszméletlen embert talált. Rögtön hívta a mentőket és kiderült, hogy a régi kazánjukból visszaáramlott a füst, így szénmonoxid-mérgezést kaptak. Ha a nő nem tanul és a gyerekeket nem viszi az anyóshoz, akkor most egy négytagú család kihalásáról írnék. Bizony, hálásak lehetnek. Gondolhatod, az egész város felvásárolta a szénmonoxid riasztót. Hát ez ilyen. Két napig volta kórházban megfigyelésen.
Közben hallgatom a CBC Classic kanadai adót, és volt benne egy szám, ami annyira ismerős. És megnézem, mi az – merthogy kiírják – és majd’ megüt a guta. Hát tegnap este ezt a számot hallgattam, és akkor is arra gondoltam, mennyire ismerős ez a szám, még fenn is maradtam fél 12-ig, hogy kiderüljön, mit adtak. És ma reggel meg mi van? Ugyanúgy nem ismerem fel, hogy Beethoven 7. szimfóniája. Azt tudtam, hogy Beethoven, de esküdni mertem volna, hogy nem a 7. Na, hát ennyire értek én a komolyzenéhez. Ahogy mama mondaná, mint tyúk az ábécéhez.
Egyszer még Pálos úréknál mondta Mácsai, hogy a kereskedelmi tévékben van egy rendelkezés, hogy fasiszta műsor és komolyzene semmiképp nem mehet adásban. Szép, mi? Egy lapon említik. Nehéz is elképzelni, hogy az RTL Klubon január 1-jén reggel a tini nindzsa teknőcök helyett a Bécsi Filharmonikusok újévi hangversenyét közvetítik.
Na, hirtelen el kellett mennem, és csak most, du. 2-kor tudok újra írni, illetve most se nagyon, mert mindjárt kezdődik egy újabb értekezlet.
Nem nagyon fáj most a fejem, ami azt jelenti, hogy nem a pincétől volt. De itt annyira meleg van. Van egy nő, aki fázós, és ezért ülünk itt nyolcan 26 fokban. Szinte meg lehet zavarodni. Szerintem ilyen melegben nem is lehet normálisan gondolkozni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat