Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-23

Kedves Jucó!
Mi zene ez, mi zene, hej! http://www.youtube.com/watch?v=6rRJP8rVg-4
Annak idején sokat hallgattuk, emlékszel? Kubaiak játsszák, méghozzá egy szociális otthon lakóból alakult a zenekar. De ez nem eredeti, ősi kubai zene, mert akkor indiánoknak kellene játszani, hanem rabszolgák leszármazottainak zenéje. Indiánok már nincsenek egyáltalán Kubában. Ez a zene nagyjából megfelel a magyar Karády-daloknak: Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány… ettől függetlenül nagyon jó kis zene. Legalább 10 éve nem hallgattam, de olyan, mintha egy hónapja hallgattam volna. El kéne küldeni Tóth Zolinak, ő nagyon szereti az ilyen zenéket. Csak kicsit égés egy ilyen több mint 10 éves zenével – ami vagy 100 éves igazából – hencegni, meg ajánlgatni.
Na, ami biztos, hogy a gyerekem lassan, pontosabban holnap egyéves. Tegnap csináltam is róla egy képet, amint fordítva üli meg a mozdonyt, vagyis nagymagyar.
Bizony, nagyon kis csúf volt, mikor megszületett, mostanra meg megszépült. Annak idején rólad is készült fénykép az első születésnapodon, ahogy próbálod elfújni a gyertyát. És bizony utólag megnézve, azt mondhatnánk, hogy sokkal szebb lettél. Mert olyan kis kocka fejed volt, amikor még nem volt fogad. De akkor is nagyon szépnek láttunk, csak később még szebb voltál. Most így vagyok én a gyerekemmel, hogy szépnek látom, de jó arra gondolni, hogy majd még szebb lesz. Nagyon sajnálom, hogy nem ismeritek egymást. Sokat veszítesz vele, mert nagy luxus, ha az emberi kapcsolatokat, főleg a testvérieket tönkre tenni. Én már csak tudom, elhiheted.
Egyébként – leszámítva a nagy ordításait, meg nem alvásait – nagyon kis aranyos és kedves. Meg okos is. Sokszor eszembe jutsz, hogy te is ilyen kis okos voltál, csak kicsit többet aludtál. Milyen érdekes, hogy az ember szeretete olyan, hogy nem egy darab, és nem lehet belőle elvenni, ha adsz valakinek, nem lesz kevesebb. Én vagyok én a gyerekemmel és veled kapcsolatban is.
Na, megyek dolgozni, holnap nem jövök, mert megyünk az állatkertbe a gyerekem születésnapja alkalmából. Remélem, nem lesz rossz idő.










Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat