Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-01-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-01-07

Kedves Jucó!
Éjjel álmot láttam, súlyos álmot. Valami oknál fogva elmentem egy éjjel hozzátok, mert megtudtam, hogy be kell festeni a házat, mert ti nem tudjátok. Hát vittem festéket ? valami okból kifolyólag fehéret ? és neki éjjel festeni. De nem tudtam befejezni, rámvirradt, a mama kijött és észrevett. Elkzdett neked kiabálni fel az emeletre, hogy gyere, mert ittvagyok. De te nem jöttél. Én befejeztem a munkát ? egész szépre sikeredett ? és összepakoltam, majd elmentem. És azon gondolkoztam útközben, hogy vajon miért nem jöttél ki a ház elé? De aztán felébredtem. Érdekes, hogy egy SMS-re sem válaszolsz. Lehet, hogy lemerült pénzileg a telefonod? De ha írnál az iwiwen, akkor tudnék rá küldeni. De ott is október óta nem voltál. De lehet, hogy még mindig külföldön síelgetsz. Akkor meg legkésôbb vasárnap hazajössz, mert nem hinném, hogy jövô hétre is elengednek benneteket az iskolából. Vagy esetleg Rióban vagy Patríci?vel? Még az is lehet. De akkor hogyhogy megkapod az SMS-eimet, he? Na mindegy, hamarosan ki fog derülni.
Anyámék kutyája, Benjámin nagy hôs ám. Szilveszter éjjel arra riadtak fel anyámék, hogy valaki nagyon veri az ajtót. Kiderült, hogy Bindzsi kaparja, rugdossa, merthogy elkezdtek petárdázni, amitôl minden kutya fél. Benjámin meg különösen. Na, anyámék beengedték, de még a füle is remegett szegénynek. Beszaladt a lakás legeldugodtabb zugába, Bandi bá? hintaszéke alá, onnan kukucskált kifelé. Egy idô után elállt a petárdázás, Bindzsi meg elaludt. Sôt, olyan veszettül horkolt, hogy anyámék nem tudtak elaludni, így fogták, fél kettôkor kirakták az udvarra. De nem telt el fél óra, valakinek megint eszébe jutott durrogtatással köszönteni az újévet. Na, Bindzsi gyerünk, megint rohant vissza, verte az ajtót, és kezdôdött minden elölrôl. Ígyhát bent aludt a kutyuli, de csak ô, mert anyámék nem bírtak elaludni a hortyogásától.
Nem tudom, Gölödin vajon hogyan viselte a petárdákat. Biztos ô is nagyon félt, mert minden kutya alapvetôen retteg a nagy dörrenéstôl. A vadászkutyáknak is azt a legnehezebb megszokniuk.
Mit csinálsz hétvégén, ha mégsem síelsz vagy fürükézel a Csendes óceánban?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat