Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-04

Kedves Jucó!
Na, bekapcsoltan Delhusát. Szépen süt a nap, péntek van ... mi lehet ennél jobb? Bár van jó sok munka, de hát az is csak estig tart, aztán megyek haza takarítani, meg űzni a kedvenc elfoglaltságomat, a főzést. Teljesen megszerettem a főzést, bár sosem idegenkedtem tőle, de most kimondottan a szenvedélyemmé vált. Például olvastam egy káposztás receptet és azt csinálom meg. Nagyon finom lehet: venni kell egy jó félkila savanyúkáposztát – Kolosy térit! – azt a tepsi aljára fektetni jó vastagon és ráteregetni szépen a korábban bepácolt hússzeleteket. Lehet kapni készen villámpácot, azt olajjal összekeverni, bekenni vele a húst, berakni egy-két órára a hűtőbe, vagy egy éjszakára is akár, és így szépen megsütögetni kis lángon. Biztos nagyon finom, majd hétfőn megírom, hogy sikerült.
Mama autóját mostanában nem szoktam látni, vagy vettetek egy másikat, vagy olyan munkahelye van, mint régen, ahová nem kellett bemenni dolgozni, lehetett egész nap otthon lenni. Mert volt olyan, Plichta, ott például hideg időben ki sem tette a lábát, de meg is kellett ezért a nagy kényelemért fizetnie, mert az az ember úgy ordított mindig vele, hogy én komolyan tervezgettem, hogy megverem, de minimum kiszúrom a kocsija kerekét, vagy ha azt nem is, de az autója kilincsét bekenem kakával. Aztán nem lett semmi az egészből. Elég nagy baj az neki meg a környezetének, hogy ilyen ember.
Én meg vagyok elégedve a munkahelyemmel, nem kiabál velem senki, igaz, nagy túlélő vagyok, mert nem egyszer volt, hogy komolyan gondolkoztam, hogy el fogok menni. Aztán mégis maradtam, és nem bántam meg. Ha majd nagy leszel, te is légy kitartó, és csak akkor menj el egy munkahelyről, ha már nagyon nem lehet tovább bírni. A legjobb, ha olyan munkád lesz, amit szeretsz is. Az enyém ilyen. De az is lehet, hogy csak alacsonyak az igényeim. De azért az csak nem lehet már rossz, ahol a munka nagy részét viccek kitalálása teszi ki. Illetve úgy találunk ki egy filmet, hogy előtte beszélgetünk minden féle hülyeségről, aztán szép lassan haladunk a filmötlet felé.
Kolbászt elhívtam művelődni. Befizetem a Vaszary János kiállításra, ami a várban van. Legszívesebben veled mennék el, de hát hiába írnék, nem is válaszolnál. Ahogyan tegnap sem, amikor írtam neked, hogy a polonium.hu-n válassz magadnak két kapucnis pólót és én kifizetem, vagy ha megírod, milyen kell, akkor megrendelem és elküldöm neked. De hát nem is válaszoltál. Pedig utána írtam még egy SMS-t, hogy válaszolj. De hiába. Mindegy, ha tudsz, menj el, biztos jó, és már nincs sokáig nyitva.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat