Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-07-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-07-21

Kedves Jucó!
Valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag Vera nagyon fél ettől a majomtól. A National Geographicban látta meg, mert nagyon szereti nézegetni az újságokat, könyveket. Ha lát egy könyvet, rögtön odamegy szemrevételezni és csalódott, ha nincsenek benne képek. Például a Bibliában.
De visszatérve a majomra, Vera szereti őket. Van is egy Maki nevezető bábja, sokszor együtt szoktak enni, ha nem csúszik neki az ebéd. Szóval kedveli a főemlősöket, de ettől a képtől nagyon fél. Titokban már riogattam is vele, hirtelen kinyitottam és felé suhintottam vele. Rögtön elkezdett ordítani. de ez egyszer volt csak, miután felfedeztem, hogy fél tőle. De mást is felfedeztem, azt, hogy az embernek tényleg ez volt az őse. Nézd csak meg, milyen megtévesztő a hasonlóság. Kis jóindulattal azt is mondhatnók, anya gyermekével. Egyébként Rózs Györgynek a lánya – ezek szerint a majom unokája - a Törökvészi iskolába járt, sokszor találkoztam is vele, de szerintem te is. Szóval ez volt az anyja.




Tegnap kaptad meg azt az esemest, amit még vasárnap vagy hétfőn küldtem. Az Őrségben vagy, csak azt nem értem, hogy akkor hogy dolgozol? Vagy két hét alatt lenyomtad? Azt válaszoltad, hogy nektek is jó az az időpont, az augusztus 1-től 8-áig. De lehet, hogy mi mégiscsak hazajövünk 7-én, vasárnap, mert jobb, ha az ember úgy megy dolgozni, hogy előtte egy napot otthon van. kimossa a ruháit, amit összepiszkolt két hét alatt. Meg most jó is ott lakni, kicsit sajnáljuk is otthagyni ilyen sok időre.
Azt mondja egy ismerősöm, hogy hiába a sok figyelmeztetés, hogy 17 perc alatt le lehet égni a napon annyira, hogy kóros elváltozások alakulhatnak ki, az emberek mit sem törődve ezzel, feszítenek a gyerekekkel együtt a legnagyobb UV-sugárzásban 12 és 14 között. De hát mindenkinek a kezében van a sorsa, Isten megadta az embernek a szabad akaratot. És ezzel vígan élnek is az emberek.
Na, megyek dolgozgatni, ma már megint hőségriadó lesz, úgy hallom. Remélem, te legalább vigyázol magadra ott a hegyek között az Őrségben.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat