Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-05-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-05-23

Kedves Jucó!
Szereted Pavarottit? Mert mama szereti, ha jól tudom. Még Balázs Gyugyu mondta neki, hogy hallgassa. Tényleg nagyon szép. Szinte minden előadása nagyon szép. Bár ezeket a slágeres áriáit nem túlzottan kedvelem. Most is épp őt hallgatom. Kell is, hogy jobb kedvre derítsen, mert legszívesebben most felhívnám a könyvelőt, és beolvasnék neki. Mert a múltkor berendelt, hogy az adóbevalláshoz alá kell írnom a papírokat. Erre bemegyek, össze-vissza beszél, aztán rákérdezek, hogy akkor a papírok aláírásával mi lesz? Mire ő: ó, nekem nem kell aláírni, mert én valamilyen áfakörbe tartozom. Na, mondom magamban, akkor feleslegesen mentem be, de csak magamban. Tegnap este nyolckor meg ír egy SMS-t, hogy ma menjek be papírokat aláírni. Mert gondolom, eszébe jutott, hogy mégiscsak alá kell írni. Azt hittem, a guta megüt. Hát akkor meg minek mentem be egy hete? És nem lehet ám hozzá csak úgy bemenni napközben, mert csak 10-12-ig dolgozik. Szóval – amikoris annyi munka van most – fogjam magam, és menjek be munkaidőben. Mert ha meg kilencre megyek, az biztos, hogy fél 10, ¾ 10 előtt nem jön. Csak tízre, holott a munkaideje 9-kor kezdődne, meg mindent elfelejt. Csak azt nem, hogy mennyi könyvelői díjat nem fizettem még be. Meg a januárban befizetendő pénzre májusban döbben rá. Hogy még mindig nem fizettem be. Szóval rengeteg probléma van vele. És tegnap olyan ideges lettem, hogy azonnal fel akartam hívni, hogy beolvassak neki. De hát azt tudom, hogy a harag rossz tanácsadó, ezért vártam ma reggelig, de végülis nem hívom fel, csak írok neki egy levelet, hogy nem tudok bemenni aláírni. Majd jövő héten, ami igaz is. Csak akkor meg késve küldi be az adóbevallást, aminek a késedelmi kamatát meg nekem kell befizetnem. Szóval más trehánysága miatt én fizetek.
Hát szóval ilyen az élet. De szerintem ezt is lenyelem, mint minden korábbi sérelmemet. De az biztos, hogy most már másik könyvelő után kell nézni. Jegyezd meg: rosszért rosszal sose fizess. Én sem teszem.
A torkom napok, sőt, hetek óta fáj. De szerintem valamire algériás vagyok, valami virágzik. Meg tüsszögök is. Kisbaba korodban olyan ügyesen tüsszentettél, hogy a kis taknyod mindig kicsapódott.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat