Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-15

Kedves Jucó!

Én nem értem, hogy egy gyereknek hogy lehet elég napi 50 perc alvás, az is két részletben. Mert a gyerekem hajnal háromnegyed 6-kor felébred és legközelebb kilenc körül alszik el 20 percre, majd fél 3-tól 3-ig csucsukál. És ennyit alszik egész nap, és végig szórakoztatni kell. Nem könnyű. Hát ennyi az alvásigénye. Bezzeg te, ennyi idős korodban reggel hétkor felébredtél, 10 körül lefektettünk, aludtál másfél órát, majd ebédeltél, játszottunk veled, aztán meg aludtál 3-tól 5-ig. az összesen 3 és fél, 4 óra. Az komoly volt. Meg az óvodában is te voltál az első, aki elaludt és téged lehetett utoljára felébreszteni. Hej, milyen jó kis alvókád volt, és gondolom, van még ma is.
Ma éjjel különösen aktív volt, mert fél ötkor felébredt, aztán visszaaludt egy órát, ezt követően már nem volt hajlandó csucsukálni, én meg a félötös riasztás után már nem tudtam aludni, mert csak egy dolog járt a fejemben, egy helyesírási hiba, ami a Coca-Cola honlapjára került fel, és azt mondták, én írtam rosszul. Pedig emlékeztem volna rá, ha én írtam volna el. Aztán az első dolgom volt ma reggel, hogy megnéztem az általam írt szöveget, és kiderült, hogy az ügyfél javította ki – szokásához híven – rosszra. Az angolszászt átírta angol szászra. De a dátumokat is kijavítja, amikor azt írom, június 14-étől, visszaír, hogy maradt benne egy helyesírási hiba, helyesen 14-től. Elárulom, hogy mindkettő elfogadható, de az egyik igénytelen taxis szöveg, a másik meg emelkedettebb. Nem árulom el, melyik, találd ki.
Tegnap írtam SMS-t, és mondtam, hogy ma írd meg, mit vizsgáztál. Azt válaszoltad, hogy átraktad csütörtökre, de így sem biztos, hogy átmész. Én meg ma írtam, hogy „átmész”. És szerintem át is fogsz menni, mert okoska vagy. És ehhez jobb hosszá szoknod, hogy az elkövetkező 9 vizsgaidőszak folyamatosan ebben a stresszben fog telni. Én több mint 110 vizsgát megcsináltam életemben, ebből legalább 30 volt olyan, hogy azt hittem, nem fog sikerülni, és mindig sikerált, sőt, a legtöbb esetben ötöst kaptam. Te is így leszel majd ezzel. Nem irigylem a a vizsga előtti idegességet, de így utólag jól elszórakozom rajta. Gondolom, jársz-kelsz otthon, ordítasz mamával, csapkodod az ajtót. De ez ilyen, majd hozzászoksz, és mama is ilyen volt annak idején, mondta.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat