Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-06-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-06-27

Kedves Jucó!
Tegnap vettem búzakorpát, azt raktam a müszlibe. De nem olyan müszli ám, amilyet te szeretsz, amelyik tiszta puffasztott rizs meg kókuszreszelék, hanem igazi búza- és zabszemek összepréselve meg mazsola. Na, ebbe kevertem búzakorpát, és azért késtem el ma reggel, illetve nem fél kilencre, csak két perc múlva kilencre értem be, tehát azért ilyen későn, mert azon rágódtam. Oly’ rossz, meg száraz, hogy csak na. Mert ugye olvastam, hogy a korpa milyen jó meg egészséges, úgyhogy neki venni. De hát nem olyan jó, elárulom. Meg csináltam teljes kiörlésű lisztből meggyes piskótát. Hát, az sem volt túl finom, illetve nem volt rossz, de meg sem közelíti azt, amit régen csináltam. Sokkal jobb finomlisztből készíteni. De hát az ezerszer egészségtelenebb, mint a durum liszt. Remélem, egyszer te is átállsz rá. A múltkor meg palacsintát sütöttem ilyen lisztből, hát az meg olyan volt, mintha fűrészport sütöttem volna meg. És az íze is olyasmi volt.
Na, mégsem mentem anyámékhoz ma, mert annyi munka kerekedett, hogy be kellett jönnöm dolgozni. Láttam, tegnap többször is voltál a viven, vagyis otthon ülsz. Kíváncsi vagyok, mit tudsz ott csinálni a macskázáson kívül. Vagy el szoktál menni valahová? És olyankor nem félsz, hogy összefutunk valahol? Én a helyedben mindig attól tartanék, hogy egyszer csak szembe jövök veled a Mammutban. Biztos neked is eszedbe jut, nem?
Szereted a klasszikus zenét? Én mostanában szerettem meg igazán, mondhatom, semmi mást nem hallgatok. El sem tudom képzelni, hogy mondjuk a Sláger rádiót hallgassam reggelente. Mindig a Bartók szól. Például ma reggel Bartók Román népi táncokat adták. Hát az valami csodálatos volt. Nagyjából ez az egyetlen Bartók darab, ami hallgatható. A többi egyszerűen rémes. Persze, ha jobban megismerném, biztos más lenne a véleményem. És csak azóta merem ezt mondani, hogy hallgathatatlan, mióta egy karmester ismerősöm azt mondta, hogy rengeteget vezényelt Bartókot, de mindig ideges, mikor azt mondják, ezt kell begyakoroltatnia a zenekarral, annyira utálja. Sosem tudta megszeretni ő sem.
Na, te azért szeresd meg, ha tudod, biztos nagyon jó, csak én vagyok olyan surmó.
Jó hétvégét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat