Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-14

Kedves Jucó!
Reggel írtam neked SMS-t, amiben Isten áldását kértem rád és boldog születésnapot kívántam, de még nem válaszoltál. Remélem, fogsz.
A tegnapi naplóval kapcsolatban még este eszembe jutott, hogy amikor mama megtudta, hogy te útban vagy, eléggé kétségbe esett és azzal fogadott otthon, hogy mi lesz vele, hisz ő nem is tud szülni. Így meg volt rettenve. Meg arra is emlékszem, hogy amikor csináltak rólad ultrahang-felvételt, hazavittem anyáméknak megmutatni. És sehogy nem értették, hol a fejed meg a lábad. Belátom, elég nehezen lehetett kivenni. És én ezért filccel berajzoltam a szádat meg a szemedet. Mama mérges is volt, amikor visszajöttem, és nem azért, mert összefirkáltam, hanem mert „röhögtél” a képen. Hiába mondtam, hogy csak mosolyogsz. Hej, bizony, régen volt. De a másik pillanatban úgy érzem, hogy csak pár éve volt, mondjuk 3-4. Ilyen ez, kisbaba.
Bizony, most már lassan felnőtt lettél, 17 éves. Bár – ahogy azt reggel ¾ 7-kor írtam is, csak 17:08-kor leszel 17. Akkor is sütött a nap, de nem volt ilyen meleg. Írtam szerdán, hogy olyan idő volt, mint aznap. Vagyis délután olyan esős, borongós. Milyen furcsa érzés is volt az egész. Fel sem lehetett fogni, csak mentem kimerülten haza, de akkor már bennem volt, hogy nem vagy valami szép. Amikor meg hazaértem, felhívtam nagyapádat, és mondtam neki, hogy megszülettél. Ő meg elkezdett faggatni, hogy milyen vagy, „szép a kicsike?”. Én meg elég morcos voltam már, mert előtte meg a Nagymező utcában voltam, de fater nagypapáék nem kérdeztek ilyeneket. Gratulálak és adtak egy üveg sört. Azt megittam, emlékszem, ott ültem a konyhában egy hokedlin. Nagyon furcsa érzés volt. Meg mama mondta, hogy az volt nagyon különös, mikor meglátta az anyakönyvi kivonatot ott a kórházban és rá volt írva a neved, alatta meg az anyja neve, vagyis mama neve. Ez volt nagyon furcsa, akkor kezdte átérezni, hogy itt most valami különleges dolog történt.
Majd te is megtudod ezt az egészet, ha gyereked lesz.
Remélem, válaszolsz az SMS-re, mert nagyon bántana, hogy csak akkor írsz, amikor az ajándékot egyeztetjük. De nem hiszem, hogy ez lesz. Mintha már tavaly válaszoltál volna.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat