Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-08-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-08-10

Kedves Jucó!
Nézegettem a képeket, amiket rólad csináltunk, és olyan sovány vagy, egész be van horpadva a hasad. Eszel te rendesen? Tisztára olyan ez a kérdés, mint egy öregemberé. Nagyanyád állandóan ezzel zaklatta mamát. „Ildike, eszel te rendesen?” Persze nagyapád is feszt ezt kérdezte mamától. Az elég borzasztó lehetett szegény mamának, hogy minden szombaton reggel nagyapád elővett egy joghurtot és mamának estig meg kellett ennie. Ott ült nagyapád az asztalnál, és ötpercenként odarendelte mamát, hogy egyen egy kanállal, és adta a szájába. Mamának meg borsózott a háta tőle. Persze, mert tejallergiás. Illetve azok ehetnek joghurtot, de utálta mindig. Sosem evett joghurtot. Nem úgy Vera vagy te. Minden reggel bepuszil egy Activia joghurtot. Te is szeretted a natúrt, még Patríciű is elcsodálkozott, hogy te azt meg bírod enni. Na, de azért láttam Balatonszárszón, hogy eszel rendesen, mert szépen fogyott a túrógombóc meg a barack. Örültem neki, hogy nem kell noszogatni téged, hogy egyél, meg nem játszottál az eszeddel, hogy nem eszel abból, amit mi főzünk. A lecsó is ízlett. Bláznak is jó természete van, mindent szeret. Illetve egy valamit nem, de azt elfelejtettem. Talán sárgaborsó főzeléket? Már nem emlékszem.
Szóval soványka vagy, és teljesen az én alkatomat örökölted, azért is vagy ilyen nádszál. Remélem, később sem fogsz megdagadni. Nem úgy, mint Kolobász, aki úgy néz ki, mint egy disznó. Akkora feje van, mint egy lavór. Tegnap láttam egy családi fotón.
Bláz sem egy hízott liba, oly keskeny, mint egy szál cérna.
Veráról szoktam mostanában mondogatni, hogy nádszálkisasszony. Persze csak vicc, mert elég kis dundi, de kétszer ekkora volt még egy hónapja, illetve azóta fogyott le, hogy elkezdett járni. De te is pont ilyen kis husi – ahogy mama mondta mindig – voltál. Gondolhatod, nagyapád mennyire elégedett volt mindig veled. Tényleg, pont ilyen kaliberű voltál.
A fajtám, főleg nagyapám, az öreg dicső olyan sovány volt mindig, hogy a hasa mindig be volt esve. De van olyan bácsikám, aki a nagyanyám alkatát örökölte, és idős korára olyan nagy hasa lett, mint egy kosár. Remélem, az előbbit örököltem és te is.
Na, megyek dolgozni, már írják itt a leveleket.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat