Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-25

Kedves Jucó!
Ma 14 fok lesz, vagyis igazi tavaszi idő. Tegnap a gyerekem felfedezte, hogy ki lehet húzni a fiókot – nyolchónapos létére elég korai még – és onnan ki lehet pakolni. Nagyon aranyos volt, de szerintem hamarosan eljön az idő, mikor idegesíteni fog, mintsem szórakoztatni. Emlékszem, mikor ilyen pindur voltál te is, rájöttél, hogy a konyhaszekrényajtót ki lehet nyitni, és onnan ki lehet rángatni az edényeket, fazekakat. Ezzel szórakoztál napokig és nagyon élvezted. Egyszer aztán megelégeltem, és mindegyik szekrényajtóra szereltem egy kis kampót, vagyis nem lehetett olyan egyszerűen kinyitni. Na, jöttél másnap reggel nagy boldogan, kiegyensúlyozottan, mondhatnám, nyugodtan, elvégezni a napi teendőidet, vagyis kirámolni a fazekakat. De nagyon meglepődtél, mikor nem nyílt az ajtó. Egyre erősebben rángattad, aztán neki ordítani, mint a sakál, vagy ahogy mama mondaná, mint a fába szorult féreg. De nem adtam meg magam, vagyis többé nem nyitogathattad a konyhaszekrényajtót. Nehezteltél is egy darabig, próbálgattad pár napig, végül feladtad. Aztán meg el is költöztünk a Boróka utcába, ahol már olyan nagykislány voltál, hogy megértetted, hogy nem lehet. Érdekes, hogy Nyusziéknak még mindig megfelel az a konyhaszekrény, amit még mi vettünk az Ecserin mamával, illetve én csináltam meg.
Ja, meg persze a szobában az összes fiókra szereltem olyan ütközőt, vagyis gyerekzárat, és érdekes volt látni, hogy egyszer, már voltál vagy 8-9 éves, mikor kihúztad a fiókot és meg is lepődtél, hogy kinyílik. Meg is kérdeztem, mi ebben a meglepő, te meg mondtad, hogy azt hitted, ezeket nem is lehet kihúzni. Ennyire benned maradt az emléke, hogy ezeket nem lehet kinyitni.
Na, lassan megyek termelni. A kolléganőm annyira aktív, hogy este kilenckor küldözget leveleket a közös oldalra, vagyis oda, ahol mindenki látja, arról, hogy milyen érdekes cikket olvasott. Én meg, amióta itt vagyok, nem küldtem körbe semmit, max reagáltam egy-egy ilyen levélre. Sosem voltam híve az ilyen nagy aktivitásnak, de ez nem azt jelenti, hogy ez a helyes.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat