Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-04-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-04-11

Kedves Jucó!
Ma van a 16. születésnapod. Bizony, gyorsan telik az idô, de annyira azért nem. Mert ez alatt az idô alatt rengeteg minden történt.
Tegnap találkoztam mamával, ahogyan ô mondta neked a telefonba, épp beszélôn van. Aztán kérdezett tôled valamit, és mondta, hogy ismételd el hangosan, hogy a fülemhez tarthassa addig a telefont, hogy án is halljam. Én nem akartam hallgatni, hisz? ezzel én egyáltalán nem értettem egyet, hogy belerángassunk olyanba, amihez nincs is kedved. Szóval elég szomorúra sikeredett a beszélô. Írtam is neked egy SMS-t, miután vége volt, hogy sajnálom az egészet, és feltételezem, hogy ezek után a születésnapi ajándékra sincs már igényed. Kérdeztem, hogy eljuttassam-e a vakondgyáras pólókat, és te nem válaszoltál. Így hát nem vittem el nagybajúszúhoz. Meg a túrógombócot sem, pedig tegnap este megcsináltam. De ne is bánd, mert valamiért nem is lett olyan jó. Kemény. De nekem jó lesz, majd megeszem délben, meg adok belôle Nyuszinak is.
Még ilyenkor nem jöttél a világra, csak délután öt óra nyolc perckor. Érdekes, hogy elôször olyan kis szép voltál, de pár órával késôbb meg kis csúnya. Meg is ijedtem, hogy olyan maradsz, de másnapra szerencsére megszépültél. És azóta is szép vagy, legalábbis az emlékeimben.
Hétvégén voltam temetôben, és a legtöbb síron az áll, hogy emléke örökké szívünkben él. Bizony, a te emléked is örökké szívemben él. Mert sajnos mi már megsz?ntünk létezni egymásnak. Csak az emlékek maradtak. De legalább azok szépek.
Nem tudok mit írni, nagyon le vagyok hangolódva. Itt vannak nálam a pólók, majd odaadom mamának legközelebb, hogy vigye el neked. Ha nem tetszenek, vissza lehet ôket vinni kicserélni. Csak nem a Lövôház utcába, mert az a bolt megsz?nt, hanem a Nyugatitól nem messze lévô boltba. Teréz körút, azt hiszem ott. Az interneten biztos rajta van. Az, Teréz Krt. 54. Ott egy kapualjba kell bemenni, és ott a pólós. Csak addig ne használd, ha nem tetszik.
Kár, hogy ilyen szomorúra sikerült ez a születésnapi levél. De talán holnap jobb lesz.
Ez az életkor, a 16. meglehetôsen nehéz. Örülök, hogy én már túl vagyok rajta. De ez hozzátartozik az élethez.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat