Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-08-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-08-24

Kedves Jucó!
Ma jöttem vissza a szabadságról, kéthetesről, természetesen rengeteg munka van, amit csak én tudok megoldani. De ezen én csak nevetek, nem érdekel, illetve hát tele vagyok energiával. Szóval nem tartok tőle. Csak rossz hallani, hogy rengeteg munka van, mikor a főnöknő azt mondta még tavasszal, hogy hamarosan jön a nyári pangás. Ahhoz képest megállás nélkül kellett dolgozni.
Na, mindegy, az a lényeg, hogy elmentél a Tátrába Blázzal, bár nem sokat tudok róla, mi történt, merre jártatok, mert nem írtál, illetve amikor küldtem esemest, nem válaszoltál, és nem is jeleztél, hogy hívjalak fel. Úgyhogy nem tudok semmit. Biztos jól éreztétek magatokat, mert szép idő volt. Csak nekem gyanús, hogy ki se tettétek a lábatokat a Bilikovából, mert semmi ilyen irányú választ nem adtál. De hát mindegy. Remélem, nem vesztetek össze azzal a Bláz gyerekkel, mert annyit tudok, hogy lekéstétek a csatlakozást, ami ment Poprádra, és akkor beszéltünk, és mondtad, hogy ez a Balázs olyan szerencsétlen. Szóval van egy gyanúm, hogy nem ment ez az egész olyan döccenőmentesen. Majd kiderül.
Tegnap este sütöttem palacsintát, jó baracklekvárral ettem, aztán minden ott hagytam a konyhában és elmentem sétálni. Este, már sötétben értem haza, elraktam a palacsintát, és még utoljára egy jó kanálnyit akartam benyomni a jó házi lekvárból. A számban éreztem, hogy egy kis barackmag benne maradt. Illetve erre gondoltam először, de amikor egy veszett égető csípést éreztem a nyelvem hegyén, rögtön tudtam, mi a helyzet: egy derázs szállt bele a lekvárba, én meg bekaptam. Gondolhatod, majd megzavarodtam. Sokáig jegeltem a nyelvem hegyét, meg megittam egy Calcium sandozt, de még most is sajg. Úgyhogy ezzel nagyon vigyázz. Aztán megvizsgáltam ezt a sárga-fekete csíkos állatot, hála Istennek csak a fullánkja hegyét tudta belém szúrni, a méregzsákja bent maradt. Szerintem már rég halódott a lekvárban, az utolsó pillanatban szedtem ki, vesztemre. De hát ebből is tanul az ember. Jobb, mintha a lenyeltem volna és a torkomba szúr. Vagy még aktív, nem halódó, és akkor az egész méregzsákját löki belém, nem? Minden rosszban van valami jó. Ez ebből a tanulság.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat