Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-07

Kedves Jucó!
Felháborító, felháborító! A múltkor a K und H bank írt egy levelet, hogy az esőerdők védelme mennyire fontos nekik – gondolom – és ezért indítottak egy mozgalmat, hogy le lehet mondani a nyomtatott számlaküldést, és ezzel megóvom a brazíliai őserdőket. Természetesen beleegyeztem, hisz’ nekem is fontos, hogy legyen mit színod, de azért azt nem gondoltam, hogy ezután minden egyes kinyomtatott példányért fizetnem kell 500 forintot. Mert ugye a hitelfelvételhez – az IKEA-s konyhát csak így tudom megvenni – kérnek számlakivonatot. Ezért ma reggel bementem, és tessék, elkértek érte 500 forinot. Persze mondták, hogy ha szükségem van rá, akkor máskor nyomtassam ki otthon, és vigyem be, ők hitelesítik, de azt nem mondták, hogy ez ennyibe fog kerülni – piszkos, mocskos csirkefogók! Ez nekem egy napi ebédem, sőt, még talán a reggeli is kijön belőle. Ezek meg megloptak. Felháborító! Égbe kiáltó szemétség!
Itt meg olyan hideg van, hogy majd lefagyok. Mert tegnap itt elkezdték a penészes prafaburkolatot felkaparni, mert ugye a pince – ahol ülök reggeltől estig – beázik, penészedik, vagyis a burkolat alatt minden penészes. Szóval elkezdték felszedni, de annyira nagy penészszag lett, hogy mindenki elmenekült. Most meg huzatot csináltak, hogy az éjszaka feldúsult penészfelhőt kicsapassák. Én meg itt ülök a kellős közepén.
Mindegy, legalább péntek van.
Erikék elmentek Nizzába, az Franciaország déli részén van. azért oda, mert van ott egy ismerősük, akinek több lakása is van ott, és szívesen odaadja nekik egy hétre. Ők meg – természetesen – éltek a lehetőséggel, vitték Szonját is. Mosnjuk én nem kérnék az ilyen kiruccanásból,l ahol Szommer Zsófia diktál, mert biztos egész nap a boltokat járja vagy ül egy kávéház teraszán, aztán vacsi – ahogy ő mondja – egy étteremben.
Azért azt megnézném, hogy a csúcsvezetőség vajon ülne itt ebben a penészszagban meg huzatban. Mindjárt felveszem a kabátomat tüntetőleg. Még a kapucnit is felhajtom, hogy lássák, mennyire szenvedek.
Egyébként nem teszem, mert az szánalmas. Persze a főnök itt sétálgat és úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Szegény Jabba, megint késik, már több mint fél órája bent kéne lennie. De hát három darab órára meg egy telefonhívásra sem tud felkelni. Az anyja hívja vidékről, beszél vele, aztán visszadől egy percre, és legközelebb 10-kor ébred.
Na, megyek termelni ebben a cúgban. Jó hétvégét.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat