Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-18

Kedves Jucó!
Tegnap hallottam egy olyan szép zenét a kanadai Bartókon, hogy gyönyörű: Luigi Boccherini Fandango című számát. Gondolom, több fandangó van forgalomban, szóval nem egy darab műről, inkább műfajról van szó. De nagyon szép volt, úgyhogy rá is keresetem a jutubon. Van több mű is tőle, meg egy nagy zeneszerző lehetett, van egy olyan gyanúm. A nevét lehet, hogy nem így írják.
Jó nagy hideg szél van, de legalább süt a nap. Te még mindig gyalog szoktál járni ott lefelé? Hej, pedig hányszor mondtam neked, hogy elmegyek eléd és elviszlek az iskolába, de te nem akartál, mert Blázzal találkoztál és együtt mentetek. Remélem, tartós lesz ez a kapcsolat. Bár kicsit furcsa, hogy fiatalabb nálad, de nagyjából egyidősek vagytok.
Érdekes volt, hogy amikor iskolába mentél, akkor te voltál a legkisebb, mert például Taki 1990 júniusában született, te meg majdnem egy évvel később. És bizony egy év annyi idős korban nagyon sokat számít. Úgyhogy Bláz és közted sincs olyan nagy korkülönbség, gondolom.
Hej, amikor első nap mentél iskolába lefényképeztünk. Szép kis kék szoknyában, fehér ingben voltál, és nagyon izgultál. De te annyira nem voltál oda, hogy iskolatáskád van, csak egyszer jöttél el iskolatáskával a hátadon a boltba. Marci meg egy hétig a táskával a hátán aludt. De jó ideig futva mentél az iskolába, amikor kiszálltál a kocsiból. De harmadik körül elkezdtél csak simán ballagni. Akkor felnőttél, vagy valami nem tetszett az iskolában, amit mondjuk meg is értek. Mert Ani néni azért nem volt olyan tökéletes, mint azt gondoltuk az elején. Mert amelyik tanár pofozza a gyereket, ha nem tudja a számtant, az annyira nem jó tanár. Már nem emlékszem annak a borjúnak a nevére, de ő volt, aki kiment, illetve kivitte az anyja Svájcba. Szóval az elején azért az nagyon vicces volt, hogy mindig rohantál, meg az első nap alig akartál elköszönni, mert úgy futottál, hogy iskolagyűlés van. Mert azt hitted, minden csengetés azt jelenti, hogy iskolagyűlés kezdődik, és arról természetesen te nem hiányozhatsz.
Már megint nincs kávéfőző, elromlott, pedig ez új volt. Van egy olyan fóbiám, hogy én teszem mindig tönkre, mivel én gőzölöm ész nélkül a kávét. Úgyhogy most a port kell nyelnem, amit ki nem állok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat