Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-18

Kedves Jucó!
Beethoven volt a világ legnagyobb zeneszerzője, nekem elhiheted. Amikor elkezdett komponírozni, sokan lenézték, mert amit szerzett olyan zene volt, amit a halandó emberek is szerettek, vagyis populáris zenét. De hát élnie kellett valamiből, tehát ha erre volt kereslet, akkor ezt csinálta. És tessék, hol vannak azok a zeneszerzők, akikhez igazodnia kellett volna? Sehol. Szóval, ha valaki azt csinálja, amit szeret, és amihez ért, akkor azt, ha jól csinálja, maradandó lesz. Szóval te is csináld jól a munkádat, bármilyen területen is fogsz dolgozni. Végül is a proktológiát is lehet jól csinálni – gondolom, Bíró Eszter testvére is jól csinálja – de azért jobban örülnék, ha más területet választanál. Például a gyerekgyógyászatot vagy kardiológiát.
Ha már így kihozta a szó, akkor elmondom, hogy a szívnek meg kell szakadnia: mint azt tegnap írtam, elvitte a gyerekemet, ahogy te mondod, az anyja a szemészetre a Budai Gyerekkórházba. Mert ugye ki kellett fúni a szemét, pontosabban meg kellett nyitni a könnycsatornáját az egyik oldalon. Szóval elvitte, és előre megmondták, hogy a szülő nem lehet bent a kezelőben, ahol majd egy nővér a kis testét, a másik a kis fejét fogja le, míg az orvos a nagy görbedt tűjével beleszúr a meg nem nyílt könnycsatornájába. Az anyukája már napokkal korábban is rosszul volt a gondolattól és nagyon félt ettől az egésztől.
Na, és akkor eljött a nagy nap, a tegnapi. Az anyuka odaadta a gyerekemet a nővér kezébe, aki már vitte is, szegényke meg riadtan körbenézett, kereste az anyukáját. Amikor megtalálta a szemével, még nagy boldogan ránevetett, mert azt hitte minden rendben, ő is benne van az új játékban. Aztán persze bevitték, neki kínozni, ő meg ordított, mint a sakál, hiszen vele még soha nem történt semmi rossz a kis életében. Aztán négy perc múlva kiadták, akkor már nem sírt, csak odabújt az anyukájához és szipogva panaszkodott, hogy milyen dolog ez, amit csináltak vele. Nem is volt jó játék.
A szívnek meg kell szakadnia. Jó lenne, ha megismernéd a gyerekemet, elhiheted.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat