Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-13

Kedves Jucó!
Végre van egy kis munka. Furcsa ezt leírni, de ennek is tud örülni néha az ember, mert ha csak ülök itt tétlenül, annyira lassan megy az idő, hogy belebetegszem. De mondjuk ez is érdekes, hogy egy olyan munkát, amire legalább 4-5 nap kéne, idelöknek tegnap négykor, hogy legyen meg ma délig. Szóval azért az olyan is lesz akkor. Ennyi idő alatt azért nem lehet csodákat tenni. Bár, mit mondjak, vannak jó ötleteim. Illetve jó ötleteink, mert már ketten dolgozunk rajta. Egy 27 éves hölgyeménnyel, aki igen ügyes és okos. Nem véletlenül doktorált irodalomból magyar szakon. Aztán tessék, itt kötött ki. Szövegíró.
Tegnap küldtem neked egy kis forintot a telefonodra, amit aztán meg is köszöntél, meg írtad, hogy hétvégén nem értél rá, azért nem jöttél a Balatonra, de ezen a szombaton ráérsz. Csak nekem nem nagyon lesz időm elmenni, de azért jó lenne találkozni. Meg igazából már nem is lehet olyan jó a jég, mert azóta esett egy kis hó meg ónos eső, amitől ricsetes lesz, és így nem lehet jól korcsolálni. De ha nagyon szeretnél, elmehetünk. Majd megkérdezem. De lehet, hogy inkább csak Visegrádra mennél a Don Vitoba. Hej, nem gondoltam volna, hogy valaha ez lesz, hogy étterembe járunk, ott találkozunk havonta, kéthavonta egyszer. De még mindig jobb, mint a semmi. Sokkal jobb lenne mondjuk elmenni sétálni az erdőbe, csak te olyan fázós vagy.
Na, most abba kell hagynom, délután folytatom. Szia.
Na, jól leégtünk, nem is az volt a feladat, amit vittünk, jól félreértettük. Mindegy, azért az jó volt, amit prezentáltunk, csak nem az kellett. Nem baj.
Van másik munka, azon kell dolgoznom.
Vettél már télikabátot, vagy még mindig zöld hóember vagy? Ha még nem vettél, akkor holnap vegyél, mert az Aréna plázában mindenre 20% kedvezmény van, csak ki kell a honlapjukról nyomtatni a kuponokat, amit aztán, ha bemutatsz az üzletben, adnak kedvezményt. És ilyen csak havonta egyszer van, úgyhogy, ha most ezt olvasod, gyerünk!
Majd elalszom, pedig lenne mit csinyálni, hej. Te nem vagy álmos ilyenkor, délután 4 felé?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat