Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-19

Kedves Jucó!
Már megint esik az eső. Azt mondja a kollégám, hogy mostanában mindig hétfőn esik, régen mindig hétvégére esett. Viccből mondtam neki, hogy biztos a globális felmelegedés, és ő egyből ráharapott, hogy szerinte is – komolyan mondta – mert így akarják rávenni az embereket, hogy hétvégén ne használjanak kocsit. Bár a logikát nem látom benne, jobbnak láttam nem feszegetni tovább, még a végén belelendül. Kicsit zizzent a fickó, nem?
De nem is ezt akartam írni, hanem azt, hogy eszembe jutott, hogy milyen kis aranyos voltál, amikor levágtuk a hajadat. Még az óvodában is olyan kis rövid hajad volt. De te már nem voltál boldog a rövid hajjal, ezért egyik este hazafelé mondtad, hogy már nem is tudom, ki, de egy másik kislány azt mondta, hogy akkor nő a haj, ha nincs levágva. Mondtam is, hogy bizony, milyen okos kislány a barátnőd. Úgyhogy onnantól nem is vágattuk le, csatokat vettünk, az volt a hajadban. De nagyon kis aranyos voltál rövid hajjal. Az a szerencséd, hogy nincs olyan nagy dinnye fejed, mint nekem, meg szép formája van hátul, nem úgy, mint Alettának, akinek olyan lapos, hogy ha előrehajol, megáll rajta egy talpas pohár. Neked szép domború.
Anyámék voltak itt a hétvégén, elvitték a régi számítógépet, mert a kisöreg már nagyon szeretne internetet, de gépük nincs. Már benyújtották az igényüket Szeghalmon az interre, azt mondták, három hónap múlva vezetik be. Szép, mi? Jó hogy nem azt mondták, hogy jövőre. A kisöreg meg már nagyon izgul, hogy majd regisztrál az ingyennyerő oldalakra – tombola.hu – és majd eladogatja a sok LCD-tévét, amiket nyerni fog.
Na, mennem kell, már annyi a munka. De a legbosszantóbb, hogy semmi sincs sosem az egészből, mert sokszor nem is kéri az ügyfél. Meg, ha mi meg is csináljuk, olyanra sikerül, hogy jobb lett volna, ha hozzá sem kezdünk.
Úgyhogy most be kell fejeznem, de már utálok itt dolgozni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat