Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-16

Kedves Jucó!
Tegnap együtt ebédeltünk, s ma megint találkozunk. Mert tegnap láttam, hogy nagyon szakadt meg hát koszos az a nadrág rajtad. Nem is értem, miért ezt hordod, amikor vettünk a múltkor egyet. Azt azóta sem láttam rajtad. Például Szentendrére is egy olyanba jöttél, amit Bláz adott neked. Mi történhetett vajon azzal a nadrággal? Talán kinőtted? Vagy eladtad? Vagy visszavitted? Amikor kérdeztem, mindig kitérő választ adtál. A gyanúmat csak megerősítetted, amikor tegnap írtam egy esemest, hogy nem kéne neked egy új nadrág. Rögtön válaszoltál, hogy az nagyon jó lenne. Szóval nincs nadrágod. Mit tettél vele, el nem tudom képzelni. Vagy netán nem tetszik? Nekem is volt már nem egy ruhám, amit megvettem, otthon aztán meggondoltam magam, és egy év után túladtam rajta. Van ilyen. Bár megértem, ha nem nagyon akarod elárulni, hogy nem tetszik. Mindegy, ma este elmegyünk, veszünk egy másikat, de remélem, jól választasz.
Reggelenként szoktam fitnesszalonba járni. Azt figyeltem meg, hogy normálsi ember nem jár ilyan korán, hétre csak ötvenes nők. Nagy hasuk van, kövérek, és úgy gondolják, még nyugdíj előtt formába hozzák magukat. Meg egy fiatal nő jár még, egy félszemű. Vagyis üveg az egyik szeme. Na, szóval ott tornikázom a nyugdíjasokkal, és feszt engem lesnek. Jó, épp nem zavar, de nem is vagyok boldog tőlük. Aztán ma az egyik állandóan otthagyta a törölközőjét azon a padon, amit én használtam. Egyszer aztán mondtam neki, hogy arrébb teszem a törölközőjét: ó, nagyon aranyos vagy – mondta. Jó, aranyios vagyok, gondoltam. De az már aztán felbosszantott, mikor azt mondta, hogy lehetnék kicsit bátrabb. Meg olyan kis gyávácska vagyok. Nem is tudom, mit képzelt? Hogy nyomom majd a csengőt, és majd járunk, vagy mi? Na, szóval erre aztán semmit nem tudtam mondani. Hagyjanak már békén. Nem?
Most viszon zárom soraimat, mert sok a munka. Össze kell írnom, milyen cikkeket akarok írni jövő héten babaápolás terén. Csak kiver a víz, hogy megint lopnom kell. Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Ezt a bölcsességet is csak felnőtt fejjel értettem meg.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat