Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-04-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-04-17

Kedves Jucó!
Csoda, hogy még él Yavanna. Nem is értem, hogy lehet még mindig 13%-os. Most lesz hamarosan a Raiffeisennek egy új filmje, egy bólogatókutyás. Emlékszem, kiskorodban mennyire irígyelted Csányiékat, a szomszéd házban lakókat, mert az ô skodájuk hátuljában volt egy bólogató kutya. Nekem nem nagyon tetszett, hisz? az régen nagy divat volt, valójában ciki is, de elkezdtem keresni. Nem lehetett kapni sehol, de mostanában kiszimatolták a kínaiak, hogy nálunk egyre nagyobb a kereslet a hülyeségre, és behoztak egy csomót. Szóval, ha még mindig szeretnél, most már hozzájuthatsz. Ezt a filmet is én találtam ki, elég vicces, bár sokaknak nem tetszik. Meg úgy hallom, utálod a reklámokat, nyilván, mert közöm van hozzájuk. Nem baj, én szeretem csinálni a munkám, mert azért kevés helyen fizetnek az embernek azért, ha csak ül, fütyörészik, és hülyeségeken gondolkozik. Persze neked szebb szakmád lesz, ha tényleg orvos leszel, elismerem, de nekem csak ennyire futotta.
Szóval nem vettünk annak idején bólogatókutyát, pedig, ha kissé méltatlankodva is, de kiraktuk volna az Opel Astrába.
Szépen süt a nap, és jó meleg is lesz. Igaz, reggel csak 5 fok volt, de délutánra állítólag lesz 28 is, sôt, hétvégén meg 30. Ilyenkor már nem olyan jó kirándulni. Tavaly például ilyen melegben mentem, és úgy elfáradtam, mintha háromszor annyit gyalogoltam volna. De szerintem ebben közrejátszott az is, hogy allergiás vagyok a virágporra, és jóval kevesebb levegôhöz jutok. Remélem, te nem vagy szénanáthás. Talán idôben elköltöztünk a Borókából, mert az aztán gyártja a szénanáthásokat. Nekem sem volt addig semmi bajom, míg oda nem költöztünk. És alig pár hónap múlva teljesen letaknyosodtam. Szerintem jobb lenne, ha majd nagy leszel, nem költöznél oda. Add majd el, bár jobb ha elôre tudod, nem lesz könny?. Sötét is, meg rossz állapotú. Az oldalán meg van az a nagy felázás. De mondjuk megértem, hogy ragaszkodsz hozz, hisz? ott töltötted a gyerekkorod legszebb éveit.
Most lassan be kell fejeznem, mert hozzák a munkákat.
Nagyon sajnálom, hogy megsz?ntün létezni egymásnak. Az ember végtelenül magányos tud lenni az életben. Remélem, sokáig nem fogod ezt érezni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat