Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-09

Kedves Jucó!
Meg hát ezt a számot is nagyon szerettem: http://www.youtube.com/watch?v=msHro5x1_1Y
Tegnap vettem egy új telefont, nem volt valami sok, 9 ezer forint. Annyira szokatlan a kis mocskos után, hogy tegnap majdnem otthagytam egy italozóban, mert el is felejtettem, hogy az enyém. Mivel egy munkatársam elment a cégtől, meghívott mindenkit egy sörre búcsúzóul, és én érkezéskor kitettem az asztalra a telefont. Amit aztán majdnem ott felejtettem. Úgy szóltak utánam. Mert még annyira szokatlan a látványa. Nem is nagyon néztem még, mit tud. 2 ezer forinttal többért videotelefont is vehettem volna, de hát ki az, akivel így telefonálnék? Erik? Van, hogy hétvégén egyszer sem hív fel senki. Hétközben is szinte csak Erik. Meg anyám, de csak azért, hogy nem tudok-e valamit Kolobászról.
Tegnap Erik is eljött az ivóba, mert ő is sokat dolgozott ezzel a Harazinnal. Még jó, hogy szoktunk együtt dolgozni néha Erikkel, különben teljesen úgy érezném, hogy én már semmi jót nem tudok kitalálni, mert az art director párom minden ötletemet kifúr, csak a sajátjait futtatja. Így meg oda jutottam, hogy én már egy jót sem tudok kitalálni. De amikor Erikkel dolgozom, egy csomó jó ötletem van, Erik meg is csinálja őket, és nagyon sokszor azt választja az ügyfél. De mindegy, ezt már elsírtam neked párszor.
Holnap megyek szabadságra, pontosabban megyek vidékre egy vadász ismerősömhöz. Remélem, nem lő le semmit. Nekem tényleg bőven elég, ha csak ott gubbasztunk fent a fa tetején és lessük a kis vadmalacokat.
Ez a vadász mesélte, hogy nemrég találtak két szarvast, akik egy tisztáson voltak kimúlva. És azért haltak meg, mert a nagy hölgyekért való viaskodásban úgy összeakadt az agancsuk, hogy nem tudták szétszedni. Úgyhogy napokig csak szenvedtek szegények. Hát így van ez. Egyébként már hallottam ilyet.
Mit csinálsz hétvéhén? Menj kirándulni amíg teheted. Ne gubbassz otthon. Állítólag szép idő lesz.
Anyámék szomszédjában egy kutya megfojtott az éjjel 120 csirkét. Szegény Bendzsit vádolják, pedig azt mondja anyám, hogy egész éjjel be volt zárva. Úgyhogy amíg ki nem derül, ki volt a tettes, addig ő a gyanúsított. Szóval arra várnak anyámék, hogy megint jöjjön a kutya éjszaka, mert csak az lesz a felmentő bizonyíték. Különben Bendzsire rossz sors vár.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat