Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-06

Kedves Jucó!
Na, nem jött össze vasárnap a nagy találkozás. Bár azon jómagam lennék a legjobban meglepve, ha találkoztunk volna. Írtam még pénteken SMS-t, amiben már kérdeztelek, hogy hogy alakul a hétvégéd, de csak a vasárnap déli SMS-re válaszoltál, hogy eszméletlen sok dolgod van, és így nem sihuhuznál. Így hát nem sihuhuztunk kacagva a szélben.
Kolobász teljesen meghülyült, végleg búcsút intett a jogi karnak, most, amikor már negyed éves. Azt tervezi, hogy szabadbölcsészként három év múlva kap egy papírt, amivel majd el tud menni dolgozni, és majd munka mellett elvégzi az ott hátralévő 1-2 évet. De például az eszébe sem jut, hogy esetleg majd ezt befejezze. A jogi kart. És milyen elvtelen egy alak. Most, hogy az apja azt mondta neki, ha menni akar a szabadbölcsészetre, akkor nagyon jól gondolja meg, de ha mégis úgy dönt, akkor még fogja finanszírozni a költségeit. Így most az apjával van csak beszélő viszonyban, úgyhogy most hétvégén, mikor feljöttek anyámék, leüzent, hogy az anyja ne is menjen fel, csak az apja. Anyám meg lent várt az utcán. Persze az ennivaló, amit anyám főzött meg sütött az jó volt. Azt elfogadta.
Plusz két hét múlva lesz az esküvőjük a szomszéd faluban, vagyis Gyomán. És el se mennek anyámékhoz utána. Természetesen anyámékat el sem hívták, csak két tanú lesz jelen. Ennyi, aztán mennek vissza Pestre. Hát dióhéjban ez a nagy helyzet. Le van szarva ez az ökör Kolobász.
Most bekapcsoltam gyerekkorom, illetve 16-17 éves korom kedvenc zenéjét, a Dire Straits-et. Hej, milyen sokat hallgattam én ezt a mjuzik. Nem is tudom, neked tetszik-e. De ha tudod, majd itt hallgasd meg: http://www.youtube.com/watch?v=_SEULZIHru0
Ja, meg olvastad a levelemet az iwiwen, de nem válaszoltál arra, hogy neked kell-e az a pikula. Mert azt is írtam, hogy egy olyan fuvola százezer körül is meg van. És félek tőle, hogy a furulya is már csak be van dobva a sarokba. Persze nem biztos. De ha a telefonból és a fényképezőgépből indulok ki, akkor úgy van. Na, majd meglátjuk, hogy tényleg mennyibe kerül.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat