Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-07-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-07-24

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej ? úgy érzem magam, mint akit megvertek bottal. Megint alig aludtam, oly? meleg volt az éjjel. Mondjuk, nem kevés négy és fél óra, de ha az ember egy hete alig alszik 2-3 órákat, hamarosan kimerül. Úgy érzem most én is magam, hogy bárhol el tudnék most aludni. A mama érezte ezt, mikor kisbaba voltál, és éjjel felkelt, hogy enned adjon. Szegény, csak egész nap kóválygott az álmosságtól. Bezzeg te, vígan szunyókáltál, és kakáltál nagyokat. Mert mást nem is tudtál, mint enni, aludni, kakálni, meg néha sírni. És milyen gyorsan nôttél, hej! Jót nevettünk, amikor például a tavaszi kisingedet a párhetes nyaralás után, Káptalantótiból visszatérve rád akartuk adni. Már a karod sem fért bele, nemhogy össz lehetett volna gombolni a nagy bendôn. Meg volt olyan ruha, egy kertésznadrág szer?, amit megvettünk egyéves korodban, hogy majd jó lesz, ha 13-14 éves leszel, vagy épp mostanában. És úgy megnôttél, hogy már az óvodában hordtad. Csak mi el sem tudtuk képzelni, hogy ilyen szép derék leszel. Mert mondjuk, ha akkora lettél volna, mint mama, akkor lehet, hogy a kertésznadrág is most lenne jó rád. De hála Istenne (nagyanyám szerint: hálá Istennek), szép derék lány lettél. És gondolom, azóta is nôttél, hogy nem láttalak. Immár lassan három éve.
Bizony, Tréger Dóri is milyen nagy lehet, pedig milyen kicsi volt. Vagy Tréger Martyi, három évvel ezelôtt mondta az annya, hogy 189 cent és 89 kiló. Pont, mint én, csak szalonnában. Mondjuk, ô nem volt sosem egy porbafingó, vagyis töpszli.
Hej, milyen jókat bandáztatok az utcában, Paliliék kertjében, mert ugye a miénkben nem lehetett Rúd miatt.
Ja, azt mondtam, mi történt minap a Boróka utcában? Tudod, ahogy mentünk felfelé az utcán, balkéz felôl volt egy nagy üres telek. Azt most építik be, és jött egy hatalmas téglaszállító kamion, és nem tudott megállni, és az egész rakománnyal együtt lezúgott a Boróka aljába, egészen le a kukákig. Közben mindent letarolt, még tán a gesztenyefákat is kidöntötte. Egész este kint volt a rendôrség meg a mentôk. Valószín?leg senki nem halt meg, de a sofôr lehet, hogy megsérült. Ha legközelebb jársz arra, majd megnézheted, milyen pusztítást végzett a kamion.
Na, megyek. Holnap már csak 27 fok lesz. Hálá Istennek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat