Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-01-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-01-29

Kedves Jucó!
Képzeld, volt egy olyan lehetőség, hogy Egyiptomban forgatják le a Raiffeisen következő filmjét, persze nem úgy, hogy én is megyek, mert oda csak a fejesek mennek. Na, az a lényeg, hogy az utolsó pillanatban megpukkant, mert a színésznőt nem engedte el a rendező. Úgyhogy azonnal új filmet kellett kitalálni lakáshitelre. Illetve arra, hogy neked csak lakást kell választanod, a többit a Raiffeisen megoldja. És erre itt volt a mai délelőtt. És akkor megint te segítettél, illetve egy régi kis epizód még óvodás korodból. Mert eszembe jutott, mi lenne, ha a gyerekek otthon egy Szép Házak újságot nézegetnének, és lestopolnák, ami megtetszik nekik. Mert sokszor játszottátok ezt Téger Dórival, hogy néztetek egy állatos újságot, és ami tetszett, letakartátok a kezetekkel, közben meg mondtátok, hogy stipi stopi! Na, és ezt elmondtam, annyi változtatás lett a végén, hogy a szülők nézik otthon ezt az újságot és ők stipi stopiznak. De még nem biztos, hogy ez lesz a film, csak egyelőre mindenkinek tetszik. Ha elfogadják, akkor ez már a sokadik ötlet, amit neked köszönhetek. Meg hát Istennek, persze.
Olvastam egy cikket az interneten, aminek az volt a címe, hogy halálra etették a mókusokat. Méghozzá Ukrajnában, mert egy parkban csipsszel etették szegény állatokat, akik úgy teletömték magukat, hogy meghaltak. És most kell újratelepíteni szegény mókusokat. És egy mókus 35 000 forintba kerül. Úgyhogy én is visszafogtam magam, és nem adok annyi diót szegény Misinek, mert így hívom. Csak hetente 3-4 darabot. Nehogy miattam haljon meg. Nagyon rossz lenne.
Voltam disznó vágni, nem volt valami jó, leginkább azért, mert ennek már semmi olyan hangulata nem volt, mint annak idején nagyanyáméknál, mikor az egész rokonság összejött, nagyanyám sütött, főzött, mi meg az unokatestvéreimmel játszottunk egész nap. Este meg mind ott aludtunk nagyanyáméknál. Mert itt például későn, fél 9-kor kezdődött az egész. Jött egy vadász, azzal lelövették a malacot, két perc múlva meg felrángattuk a kocsi platójára, és már vittük szétszedni egy nyaraló udvarára. Na, mindegy, nem volt jó.
Szombaton késő este küldtem neked egy SMS-t, és megkérdeztem, hogy el tudod-e játszani a Grízlívszt. De nem válaszoltál. Kezdek arra gyanakodni, hogy ha otthon kapod meg az SMS-t, akkor nem írsz vissza, mert ha napközben küldök, arra válaszolsz. Remélem, nem azért van ez, mert nem szabad írnod. De nem hiszem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat