Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-03-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-03-27

Kedves Jucó!
Na, ez a szám, amirôl tegnap írtam: http://youtube.com/watch?v=HqpPcnZta8Y Eddig azt hittem, nem tud énekelni a srák, és Bob Berg dalol, de nem, Ali énekel. A bobberges egy másik felvétel, ezen nincs rajta. Nem tudom, mikor fogod ezt olvasni, de remélem, akkor még lesz internet, illetve el tudod érni ezt a címet.
Szépen süt a nap, és én is jól kialudtam magam, nem úgy, mint tegnap, amikor annyira izgultam, hogy el ne késsek az óraátállítás miatt, hogy még a beállított idônél is egy óránál korábban ébredtem fel, vagyis a régebbi idôszámítás szerint 4-kor. Ezért meglehetôsen harapós voltam tegnap. De most minden rendben. Leszámítva, hogy Yavanna még mindig él. Nem könnyen adja meg magát, elvégre több, mit ezer napos. Jobb volna, ha már nem élne.
Tegnap olvastam egy hírt, amitôl így a könnyek, így ? egy család kirándult a Pilisben, és megálltak ebédelni a Kopár csárdánál. Ebéd után szépen indultak tovább az erôbe, de egy pillanatra nem figyeltek az ötéves kislányukra, és az elt?nt a szemük elôl. Lehet, hogy elôreszaladt, de a lényeg, hogy nem találták. Hiába hívták, kiáltozták a nevét, semmi válasz. Na, amikor már itt jártam a cikk olvasásában: így a könnyek, így ? elhiheted. Az apuka annyira kétségbe esett ? megjegyzem, teljesen jogosan ?, hogy azonnal hívta a rendôrséget. Jött is egy csomó rendôr, erdész, önkéntes, keresték a kislányt. Már épp arról tanakodtak, még a sötétedés beállta elôtt helikopteres segítséget hívnak, mert éjjel a kislány kih?lhet. És akkor csak hirtelen kisétált az erôbôl a kislány, kezében pár szál kis kókadt virággal. Gondolhatod, hogy megörültek a szülei. És kiderült, hogy ô csak az apukájának akart virágot szedni, mert Gábor nap volt. Most, hogy írom ezt, tiszta könny a szemem. Hej, bizony, én is belerokkantam volna az apuka helyében. Talán ezt most nem érted, de egyszer majd megérted.
Ha mégis olvasnád a leveleimet, hallgasd meg Alit.
Még nem tudom, mit küldjek születésnapodra, de az biztosnak látszik, hogy egy dobozkában lesz t. gongóc, és remélem, nem dobod ki. Lehet, hogy azóta már ettél, de abban biztos vagyok, hogy olyan finomat még nem. De ha mégis, akkor annak örülök, mert te vagy mama csinálta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat