Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-08-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-08-12

Kedves Jucó!
Nem is tudom, mi van itt, akkora a nyomás. Bejövök, egyből elő a munka, gyerünk neki csinálni. Még arra sem volt időm tegnap, hogy írjak neked. Aztán semmi megbecsülés, mindenből kihagynak, elméletileg az én beosztásomban lévő jabbát hívták be most is egy megbeszélésre, amin a későbbi munkaszervezési fogyamatokat kell fixálni. De hát hova ugrálhatnék, örülök, hogy megkapom a fizetésem. És ez a folyamat szinte törvényszerű. Régen, még 16 éve, mikor a Greybe kerültem, volt ott egy akkor annyi idős fickó, mint most én szegény, mindenki röhögött a háta mögött, csak kegyelemből tartották ott, de aztán egyszer kirúgták. Hát én is így érzem itt magam sokszor. Bár szerintem az túlzás, hogy olyan rosszul áll a szénám, csak azért nem a legtökéletesebb. Aztán ilyenkor az ember már behúzza a nyakát. Te ezt még nem érted, de majd ha ennyi idős leszel, érteni fogod, miről beszélek. Remélem, te sosem kerülsz ilyen helyzetbe. Mondhatnám, megalázó szituációba, mint én. De hát nem érdekel. Hallgatom a görög zenét, és most gondolatban máshol járok. Meg, ahogy a Bibliában is írva van: „mindig mindenért hálát adjatok!” Hát én ezekért a megpróbáltatásokért is hálás vagyok Istennek. Mert azt mondják, ami ne öl meg, az megerősít. És ez így is van.
Bár éjjel 3-tól ötig, míg a kicsike húgod üvöltött, azon gondolkoztam, vajh’ most mi jó fog ebből kisülni? Mert hálás lehetek ezért is, és egyet értek azzal, hogy „akik Istent keresik, minden a javukra van.” de jó lett violna tudni éjjel, vajon mit profitálok én abból az egészből.
Nem értem, miért ébred fel Vera immár egy hónapja minden éjjel 3-kor és miért üvölt torkaszakadtából órákon át. Hát ennyi fog a világon nincs, mint amennyinek jönnie kellett volna ennyi nyűglődés után. Mindegy, ki lehet bírni.
Ha egyszer Szantorínin jársz, feltétlenül menj el a felkapott szigetkaréjjal szembeni, alig ismert részére is. Manolo a neve. Az az igazi Szantoríni. Szegények az emberek, alig jár ott turista. Hej, legszívesebben ott lennék most, és hallgatnám ezt a zenét.
http://www.youtube.com/watch?v=Zi_E29ZUKac&NR=1
Ahelyett meg itt ülök egy pincében. De hálát adok Istennek, hogy egyszer járhattam Manolón



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat