Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-10

Kedves Jucó!
Kiskorodban, illetve mikor iskolába mentél, vinni kellett dobozkában kakát, mert elvitték az ANTSZ-hez vizsgálatra. Mama meg kitalálta, hogy ha már elviszik, akkor ő is csinál egy dobozkával, és azt is leadhatom, mivel megbeszélte Ani nénivel. Na, jó, én meg szépen elvittelek iskolába és az első napokban valamikor, bevittelek, majd felmentem a tanáriba leadni az anyagot. És mivel Róland bácsi volt bent épp, kérdezte, hogy miért hoztam kettőt, egybe nem fért bele? Én meg szóhoz sem jutottam egy jó darabig, úgy meglepődtem, de akkor még nem tudtam, hogy Róland bácsi ilyen kis vicces. Vagyis hirtalen azt gondoltam, hogy most ez a tanító bácsi azt hiszi, hogy te egy nagy kakálógép vagy, és akkorát raksz, hogy nem fér bele egy mintásdobozba. Na, aztán még sokáig eszemben volt, hogy remélem, nem mondja majd el az osztályban, de nem említetted, hogy Róland bácsi tett volna rá utalást. Így aztán el is felejtettem, csak most jutott eszembe, mert a lakásfelújítás miatt előkerülte pár mintadoboz.
Na, kíváncsi vagyok, hogy megy a vizsgázgatás. De tudom, ha megkérdezném SMS-ben, hogy mi újság a vizsgákkal, csak annyit válaszolnál, hogy megyeget, jobb esetben meg annyit, hogy 15-ig vizsgázom (mintha nem tudnám).
Biztos nem könnyű, mert mondta itt egy gyerek, aki pszichológiára jár – nem tudom, mi köze az orvosihoz –, hogy úgy hallotta, nagyon nehéz. Remélem, nem fog ki rajtad. Lassan utoléred Kolobászt, aki most másodikos. Szerencsétlen hülye, már végzett volna a jobi egyetemen, illetve most végezne. De neeeem, ő szabad bölcsész. Mindegy, nem foglalkozom vele, mert csak felmegy bennem az ideg.
Jó meleg van, állítólag holnap után 39 fok lesz. Gondolom, te sem fázol már a dobogón. Hát, nem tudom, hogy lehetne megszüntetni azt a hideget. Majd talán Bláznak lesz valami jó ötlete, ha már annyira okos egy ember, mint mondtad annyiszor.
Van itt egy gyerek a szobában – a cihológus hallgató – és feszt tüsszög, mert penészes a pince, tele van penészgombával. Nem egy egészségház ez itt, az biztos.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat